Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Nałóg Telewizyjny
Szarleǰ:
Hmm... czy ja wiem. Osobiście uważam, że nie jestem uzależniony od TV i raczej nie używam tego użądzenia. Nie ukrywam jednak, że lubię sobie czasem pooglądać dobry film czy serial (w tym przypadku jedynie Fala Zbrodni). Uważam, że ta skrzynka jest czymś monotonnym i nie ma w niej nic specjalnie ciekawego, co jest godne przyciągnięcia mojej uwagi, jak i poświęcenia mojego cennego czasu. Jedyne, co w niej widze choć trochę ciekawego, jest oczywiście sport. Tak więc raczej telewizor mnie nie "kręci".
Pozdrawiam
Kapi Pogromca:
Ja osobiście oglądam telewizję tylko wtedy, gdy leci coś fajnego. Oglądam, gdy chcę. A zdarza mi się to bardzo rzadko z powodów bardzo jasnych. Od rana do popołudnia jestem w szkole, a tam nie mamy dostępu do telewizji. Potem komp, lekcje, może jakaś książka. Więc pozostają tylko wieczory. No niestety. Wieczorami nie mam nic ciekawego do oglądania ( zazwyczaj ). Od czasu do czasu puszczą jakiś stary film, który już każdy zna na pamięc. Raz na ruski rok zdarzy im się puscic coś na prawdę fajnego. Wtedy oglądam, a tak nie przepadam.
Gonzo:
Szczerze mówiąc to jeszcze rok temu prawie ciągle oglądałem telewizje, zamiast wybić na dwór z ziomkami albo coś, włączałem kreskówki , albo Discovery i oglądałem i oglądałem i mi się nie nudziło. Ale ostatnio w ciągu poprzedniego roku przestałem się tak interesować Telewizją, zacząłem więcej słuchać muzyki, czytać książki. W sumie to chyba na plus, ale teraz często nie wyrobie się na wiadomości i nie wiem co się dzieje na świecie, przestałem oglądać "M jak Miłość" bo nie starcza mi na to czasu. Na wspólnej zazwyczaj oglądam do pierwszej części, potem uczę się albo robie jakąś inną głupotę (np: POSTJĂ joke).
Więc z dumą stwierdzam, że nie jestem uzależniony od TV, ale 2 lata temu było ze mną kiepsko. PzDrO :].
ÂŚlimaczek:
Ja w swoim pokoju mam także telewizor więc czasami go włączam na jakimś filmie na Polsacie czy TVNie, jak jest jakiś ciekawszy to go oglądam. W niedzielę obowiązkowo oglądam Kubę Wojewódzkiego (chociaż teraz nie gdyż do połowy Lutego są powtórki). Zwykle też staram nie przegapić Panoramy o 22. Poza tym czasami jak nie mam co robić włącze sobie Comedy Central albo TVN Turbo jak leci Top Gear.
Azprime:
Kiedyś nałogowo oglądałem mecze emitowane na kanale Polsat Sport oraz Polsat Sport Extra. Teraz można powiedzieć, że wpędziłem się w nałóg oglądania wszystkiego, co emituje stacja Comedy Central. Nawet gdy emitowane są powtórki seriali, z wielką chęcia je oglądam. Również czasem również zdarza mi się oglądać Fakty na TVN, oraz co po niektóre programy rozrywkowe na MTV.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej