Strefa pomocy > Gothic 3 oraz Zmierzch Bogów

Problem z Erollem.

<< < (2/5) > >>

Ainur:

--- Cytuj ---2. Zrób zadania dla strażnika przy bramie (wymagane posiadanie listu od Oscha dla Gorna)

--- Koniec cytatu ---
Dla którego strażnika mamy zrobić te zadania? Dla Erolla?
Czyli trzeba iść do Thorusa i coś tam mu powiedzieć a potem iść do Oscha i wykonać dla niego zadania?

Mars:
tak a potem wrucic do erola

Sajan:
Ok.Zrobiłem zadania od Oscha(zanieść broń i mikstury do orka i amulet cor caloma) powiedział mi ,żebym poszedł do Thorusa to do niego poszedłem i bezi się pytał czy wie coś o tym artefakcie i zakończyłem  z nim rozmowę.Poszedłem do Oscha i nie chce ze mną gadać :/ Thorus też nie chce...Co mam zrobić? Nie dał mi tego listu do Gorna..

saja88:
A mi kazał zaprowadzić jakieś wojska do Kana...
I drugie pytanie: Jeżeli chce dostać list od Oscha to czy mogę poinformować Thorusa o tym naszyjniku?

Sajan:
No, mi też kazał zaprowadzić, to zaprowadziłem.a jak wróciłem od Oscha to mi coś powiedział, że nie zaprowadziłem. LOL ! jak zaprowadziłem..Możesz poinformować Thorusa o tym naszyjniku, bo bezi i tak nie mówi o jaki artefakt chodzi..Ja myślę, że trzeba zrobić dla Kana zadania i ten artefakt znaleźć Dla Ogita i chyba wtedy Osch daje ten list do Gorna..chociaż nie wiem.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej