Strefa pomocy > Gothic 3 oraz Zmierzch Bogów

Problem z Erollem.

(1/5) > >>

Sajan:
Mam problem z Erollem w Gothcie, chce żebym mu zapłacił 50000 sztuk złota, w tym problem, że ja tyle kasy nie mam, powiedziałem, że nie zapłacę więc przeszedłem przez górę(wszedłem na dachy domów i przeskoczyłem) i idę do Gorna, a on nic nie mówi, nie chce ze mną gadać więc co trzeba zrobić żeby ze mną pogadał? Trzeba zapłacić temu Erollowi? A jak tak, to jak?Bo jak mówiłem,tyle kasy nie mam..

Alfeim:

--- Cytat: Sajan w 12 Grudzień 2008, 20:29:10 ---Mam problem z Erollem w Gothcie, chce żebym mu zapłacił 50000 sztuk złota, w tym problem, że ja tyle kasy nie mam, powiedziałem, że nie zapłacę więc przeszedłem przez górę(wszedłem na dachy domów i przeskoczyłem) i idę do Gorna, a on nic nie mówi, nie chce ze mną gadać więc co trzeba zrobić żeby ze mną pogadał? Trzeba zapłacić temu Erollowi? A jak tak, to jak?Bo jak mówiłem,tyle kasy nie mam..

--- Koniec cytatu ---
1. Zapłać 50 tysięcy.
2. Zrób zadania dla strażnika przy bramie (wymagane posiadanie listu od Oscha dla Gorna)

Sajan:
Czyli muszę się teraz wrócić do Trelis? Aha.A jak ja Oschowi mam zabrać ten list, jak on ze mną nie chciał gadać(przynajmniej wcześniej jak zbierałem informacje o Czarnym Magu).Ukraść trzeba czy co?

Alfeim:

--- Cytat: Sajan w 12 Grudzień 2008, 20:37:37 ---Czyli muszę się teraz wrócić do Trelis? Aha.A jak ja Oschowi mam zabrać ten list, jak on ze mną nie chciał gadać(przynajmniej wcześniej jak zbierałem informacje o Czarnym Magu).Ukraść trzeba czy co?

--- Koniec cytatu ---
Musisz porozmawiać z Thorusem i on rozkaże ci iść do Oscha, który zleci ci serie zadań. Po wykonaniu zadań będziesz miał dialog z pytaniem czy ufasz orkom, jeśli odpowiesz że nie, to dostaniesz list do Gorna.

Australian Magic:
Ja zrobiłem wszystkie zadania dla Oscha i nie miałem takiego dialogu... I też nie zapłąciłem tych 50000 i przesjkoczyłem, to potem ten strażnik nawet nie chciał ze mną gadać, i musiałem wczytywać save'a przed momentem w którym przeskoczyłem sobie... czyli zacząć od nowa... ;/  ale teraz nie gram tylko (DAJ BOÂŻE!!!!) czekam na patche

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej