Strefa pomocy > Gothic 3 oraz Zmierzch Bogów
Problem z Erollem.
pogrom:
pobiegaj po paru miastach i poukradaj wszystko co sie da, sprzedaj(czyt. wytrzasnij skąds te 50.000) daj strażnikowi, idz do Gorna pogadaj z nim potem wroc do straznika i zacznij sie z nim tluc, inni nie zareaguja. Jak go zaklepiesz mozesz od niego zabrac 100.000 :)
edit :
znalazlem tez sposob na banalna wrecz kase;) teleport do stolicy (kamien jest na koncu cmentarzyska w Gothicie na jakiejs skrzynce) idziemy az do bramy(nie przechodzac przez most) tam skrecamy w prawo i znajdujemy grupe paladynow. Obok nich jest mala szopka i pokoik w murze. Tam sa poustawiane na stojakach bronie z czego niektore po 13.000 mozna opchnac(a broni razem ze 30 jest:)
Sajan:
Zrobiłem zadania dla Kana, znalazłem artefakt dla Ogita, a Thorus wcale ze mną nie chce gadać, Osch też :/ Chyba muszę dać te 50.000 sztuk złota temu Erollowi.Mam pytanie, czy jak odmówiłem dania kasy Erollowi, to jak zdobędę tą kasę, to mogę mu dać? Czy to koniec? Bo jak tak, to grę odkładam na półkę, bo nie chce mi się grać od nowa :/.
dynio:
ÂŻeby dostac od Hectora list dla Gorna, trzeba wykonac zadania dla Kana. Też myślałem, że bede musiał zaczynac od początku a tu taka miła niespodzianka :).
Sajan:
Aha, to zrobię jeszcze te zadania z Gabrielem(tego kolesia tylko odprowadziłem do domu, zapomniałem go zaprowadzić do gabriela :D) to zobaczę czy Osch będzie chciał mi dać ten list.
Hossa:
Ja nie wiem czemu ale jak nacisne L (lista zadan) to mi pisze ze musze dac Erollowi tylko 5000 szt. złota...
Wiec podchodze do niego , chce z nim porozmawiac a on nawet nie reaguje i nie mowi ze np" mam dac mu spokój" albo coś w tym stylu tyko robi lekki ruch do mnie i idzie dalej.
Mam pozbierac najpierw te 50 k a pozniej podejsc?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej