Strefa pomocy > Gothic 3 oraz Zmierzch Bogów
Problemy z kilkoma zadaniami
ArtiStic:
Te zbroje nazywaja sie "zbroja paladyna" tylko ze nie da sie ich ubrac i kasztuja 1 sztuke zlota. Mozna je kupic u handlarzy w Geldern.
Co do tego wedrowca to musisz szukac pakunkow wedrowca... ja znalazlem jeden w okarze kolo maga wody i jeszcze jeden w kopalni na drodze do Geldern. Co do teko w Trelis to jeszcze sie za nim nie rozgladalem
Dartam:
--- Cytat: ArtiStic w 07 Grudzień 2008, 22:58:22 ---Te zbroje nazywaja sie "zbroja paladyna" tylko ze nie da sie ich ubrac i kasztuja 1 sztuke zlota. Mozna je kupic u handlarzy w Geldern.
--- Koniec cytatu ---
Tak myślałem, że właśnie o te chodzi, miałem 3 sztuki i ani Kan ani Kosar nie chcę ich przyjąć.
--- Cytat: ArtiStic w 07 Grudzień 2008, 22:58:22 ---Co do tego wedrowca to musisz szukac pakunkow wedrowca... ja znalazlem jeden w okarze kolo maga wody i jeszcze jeden w kopalni na drodze do Geldern. Co do teko w Trelis to jeszcze sie za nim nie rozgladalem
--- Koniec cytatu ---
O którą kopalnie konkretniej chodzi?
ArtiStic:
Kopalnia zlota... w G3 byly w niej pelzacze a obok niej na drodze stal golem
Alfeim:
1. Pierwsza cześć znajduje się w Okarze koło maga wody
2. Druga cześć w jaskini pełzaczy za świątynia w Trelis
3. Trzecia cześć znajduje się w kopalni złota (pierwsza na lewo jeśli idziesz z Geldren do Silden)
Niestety quest jest zbugowany i znalezienie jednej części pancerzy jest niemożliwe (potwierdzone na forum jowoodu)
ArtiStic:
Mowisz o tej jaskini gdzie byl ten amulet cor kaloma? nie ma tam nic takieg
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej