Strefa pomocy > Gothic 3 oraz Zmierzch Bogów
Problemy z kilkoma zadaniami
Dartam:
Ok, znalazłem oby dwa pakunki, dzięki za informacje, a rzeczywiście tam gdzie jest amulet Cor Caloma niczego nie ma.
Aha, doczytałem z zadnia (nr 3), że Kan chcę 3 komplety zbroi i mieczy i to chyba w tym problem bo ja pewnie sprzedałem te miecze (:-X). Może mi ktoś podać nazwy tych mieczy?
Alfeim:
Hm, możliwe że się pomyliłem i ta brakująca część znajduje się w jaskini, gdzie w G3 urzędował Ortega. . Ale wiele osób pisze że znalazło to w jaskini za świątynia w Trelis i wiele osób pisało że nie znalazło, więc może po prostu mamy kolejny irytujący bug jak ze znikającymi NPC. <- pomyłka.
Radze spróbować wrócić do Mystic Wardenera i spytać go gdzie znajduje się kolejna część. Czytałem że chodzi o jakieś miejsce związane z Ortegą, ale nie chce was wprowadzać w błąd.
:-\
robus_27:
Bestia znajduje się w Redock na najniższym poziomie tam gdzie kowal był w G3 :]
Ten cor kalom ta tak jakby ostatnia z tych paczek dla tajemniczego wędrowcy ??
Sajan:
Cor Calom to quest dla Oscha, a nie dla tajemniczego wędrowca.
masiq:
--- Cytat: Alfeim w 07 Grudzień 2008, 23:43:55 ---Radze spróbować wrócić do Mystic Wardenera i spytać go gdzie znajduje się kolejna część. Czytałem że chodzi o jakieś miejsce związane z Ortegą, ale nie chce was wprowadzać w błąd.
:-\
--- Koniec cytatu ---
Dokładnie mówi on "W Vengardzie gdzie mieszkał Ortega znajdziesz ostatnią część..." Ale nie mam pojęcia o jaką lokację chodzi. Na zagranicznym portalu wyczytałem że są tylko 3 części więc już sam nie wiem
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej