Strefa pomocy > Gothic 3 oraz Zmierzch Bogów

Problemy z kilkoma zadaniami

(1/4) > >>

Dartam:
Otóż:

1. Gdzie znajdę stado bizonów, które kazał mi wybić Boris.
2. Gdzie znajdę jaskinie pełzaczy, w której to niby znajduje się puchar Cor Caloma.
3. Komu mam dać zbroje i miecze od Somy? (Kanowi się nie da)
4. Od kogo mogę uzyskać informacje o Czarnym Magu, by zaspokoiły Inoga, bo zadanie ciągle jest aktywne.
5.  Spotkałem dwa razy Tajemniczego Wędrowca, kazał mi szukać czegoś w jaskini nie daleko Silden i w jaskini za świątynią w Trelis. Obszukałem chyba wszystkie jaskinie w pobliżu i niczego tam nie znalazłem, możecie mi powiedzieć o co w tym zadaniu chodzi?

ArtiStic:
1. Idziesz prosto w strone Trelis i po lewej stronie masz stadko... to chyba te
2. Wychodzisz z Trelis przez brame przy arenie i idziesz prosto. Idziesz pod gorke i po lewej stronie bedziesz mial jaskinie (w poprzedniej czesci ukrywali sie w niej buntownicy)
3. Nie wiem ale chyba orkowi kolo mlyna w monterze... imie ma na K. ten sam co mu dawales bron i mikstury w poprzednim zadaniu
4. Rudolph, Silvester, Nicholas i Garan chy jakos tak... wszystcy sa w Trelis

Dartam:

--- Cytat: ArtiStic w 07 Grudzień 2008, 17:16:08 ---1. Idziesz prosto w strone Trelis i po lewej stronie masz stadko... to chyba te
2. Wychodzisz z Trelis przez brame przy arenie i idziesz prosto. Idziesz pod gorke i po lewej stronie bedziesz mial jaskinie (w poprzedniej czesci ukrywali sie w niej buntownicy)
3. Nie wiem ale chyba orkowi kolo mlyna w monterze... imie ma na K. ten sam co mu dawales bron i mikstury w poprzednim zadaniu
4. Rudolph, Silvester, Nicholas i Garan chy jakos tak... wszystcy sa w Trelis

--- Koniec cytatu ---

1. Po prawej stronie znalazłem jakieś, jednak to nie były te. A po lewej żadnych nie było.
2. Ok, znalazłem.
3. Kosar, ale to też nie u niego.
4. Dzięki, tylko u Nicholasa nie byłem, zadanie wypełnione.

ArtiStic:
Mowie ci ze sa po lewej stronie... Idziesz sobie z Geldern do Trelis i jak przejdziesz przez taki drewniany most to sa po lewej stronie

Dartam:

--- Cytat: ArtiStic w 07 Grudzień 2008, 21:21:17 ---Mowie ci ze sa po lewej stronie... Idziesz sobie z Geldern do Trelis i jak przejdziesz przez taki drewniany most to sa po lewej stronie

--- Koniec cytatu ---

Rzeczywiście były tam i to te związane z zadaniem, szukałem po prostu przed mostem, dzięki.

A co do zadania nr 3, to przed chwilą sprawdziłem i w ekwipunku tych zbroi nie ma w ogóle, może mi ktoś powiedzieć  pod jaką one nazwą są. To poszukam i ich u różnych handlarzy, czy przypadkiem ich nie sprzedałem.

Aha i mam kolejne pytanie:
5.  Spotkałem dwa razy Tajemniczego Wędrowca, kazał mi szukać czegoś w jaskini nie daleko Silden i w jaskini za świątynią w Trelis. Obszukałem chyba wszystkie jaskinie w pobliżu i niczego tam nie znalazłem, możecie mi powiedzieć o co w tym zadaniu chodzi?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej