Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Bugi
Ci@cho:
Jak zaatakuje krowy to uciekaja a jak wracaja to przechodza przez sciany
Sajan:
Przed chwilą w Vengardzie jak rozmawiałem z Theodorem to czasami koleś gadał po angielsku i jak gadał bezi to tak jakby gadał Theodor i na odwrót :D Btw. Pogratulować tylko cd projekt, które wykonało perfekcyjny dubbing, połowę tekstów beziego trzeba czytać bo bezi nic nie mówi.
Robben:
A ja mam takiego buga, że zamiast pływać, to chodzę sobie pod wodą, o tak: http://img291.imageshack.us/img291/1576/91643501wa7.jpg. To jest miejsce koło Silden. Sprawa z łukiem i kuszą ma się też źle, bo cholerna czupryna bohatera wszystko zasłania :rolleyes:. Parować bronią, czy tarczą też już się nie da, bo także jest bug. Tą ostatnią można się bronić tylko przed strzałami.
A dubbing to rzeczywiście jest kiepski. Jakiś buntownik z Gothy zaczął nawijać trzema różnymi głosami, w tym kobiecym :huh:.
Ainur:
--- Cytat: Sajan w 14 Grudzień 2008, 21:48:54 ---Przed chwilą w Vengardzie jak rozmawiałem z Theodorem to czasami koleś gadał po angielsku
--- Koniec cytatu ---
Napisałem już to.
Miałem takiego buga gdy walczyłem na arenie w Silden z Griswaldem i go zabiłem, ale przez przypadek wyszedłem z areny i walka była anulowana. Potem poszedłem do zarządcy areny że by
mu powiedzieć czy mogę jeszcze jeszcze raz z nim walczyć. Ja idę a on przecież jest zabity a te zadanie ciągle miałem w dzienniku.
Ci@cho:
Dokladnie mi bezi czasami mowi glosem goscia do ktorego sie zwraca i czesto wogole nic nie mowi. Tworcy postanowili tez dodac podwodne walki :huh:. . No panom z trine trzeba pogratulowac po zdobyli zloty medal za najbardziej zabogowana gre roku. Tak trzymac.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej