Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Bugi

(1/9) > >>

PLShayloPL:
Witam zakładam ten temat w myśli o ilościach bugach w G3 Zmierzch Bogów.

Cóż napotkałem nie jeden już bug w G3 ZB wraz z zainstalowanym patchem 1.06, szczególnie jest ich obok w zagrodzie krów i wokół (misja żeby zabić 10 krów z innego pastwiska), spotkał mnie też bug unvited ammo czyli strzelałem z łuku ile chciałem :p.

A jakie wy spotkaliście bugi?

PS: Czekam z niecierpliwością na następnego patcha.

Rolox:
U mnie Inog nie chce ruszyć tyłka z Geldern do Silden mimo, że zrobiłem wszystko co chciał... Czekam na kolejnego patcha ^^

PLShayloPL:
Cóż dziś kolejna przygoda z bugami.

Eskorta tych handlarzy z Geldern do Silden, gdy spotkałem zasadzkę ze strony orków to 2 handlarzy zaczęło się nawalać :p, chciałem zrobić screen ale coś nie działa, a Hamlar czy inaczej (to przywódca grupy handlarzy) stał i patrzył jak orkowie nas biją xD, Później już przed Silden 2 handlarzy zaczęli samodzielnie nawalać 1, nawet nic się nie działo ze strony potworów, jak skonczyli z jednym to nawalami przywódcę xD.

Ej a tak poza tym mam pytanie co do 1 questa, z tym obozem orków, temat zadania to zniszcz obóz najbliżej znajdujący się Geldern a inog mówi że obóz jest przed Montera, to gdzie on w końcu jest??

Alfeim:

--- Cytat: mt17 w 06 Grudzień 2008, 18:27:54 ---Ej a tak poza tym mam pytanie co do 1 questa, z tym obozem orków, temat zadania to zniszcz obóz najbliżej znajdujący się Geldern a inog mówi że obóz jest przed Montera, to gdzie on w końcu jest?

--- Koniec cytatu ---
http://forum.worldofplayers.de/forum/attachment.php?attachmentid=20154
nr. 17

PLShayloPL:

--- Cytat: Alfeim w 06 Grudzień 2008, 18:30:38 ---http://forum.worldofplayers.de/forum/attachment.php?attachmentid=20154
nr. 17

--- Koniec cytatu ---

Było coś takiego :p.

vBulletin-Systemmitteilung
Hotlinking ist nicht erlaubt! Weitere Details

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej