Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Bugi

<< < (3/9) > >>

PLShayloPL:

--- Cytat: Kario w 07 Grudzień 2008, 20:08:31 ---w drodze z Silden do Geldern spotkałem niewidzialnego gościa O_O nie da się go zobaczyć, tylko go słychać, a gdy masz przez dłuższy czas wyciągniętą broń zaczyna cię atakować  :-[ na szczęście bez problemu da się go zabić

--- Koniec cytatu ---

Ja to samo, idąc drogą słyszałem jakieś ciche głosy szczerze mówiąc (i słyszałem że bił się z kimś) myślałem że gdzieś w okolicy ale go nigdzie nie ma a wracając do drogi znów go słyszałem.

Kanapka:
Też miałem tą sytuacje gdy Inog mówił o obozie orków obok Montery, u mnie w jaskini w faring gdzie leży teleport do miasta też znajduje sie nie widzialny koleś. Czasami podczas gry mam że jak bohater idzie to nagle się od czegoś odbija i gdy mierze z łuku na środku ekranu wyskakuje liść i pisze coś aby powrócić kliknij przycisk a obok tego są jakieś liczby mam nadzieje że kolejny patch to usunie

Ci@cho:
Ja mam buga ze mi gostek w dziury w teksturach wpada. Czasem mi tez lewituje

Sajan:
Ja mam czasami, że nie mogę otworzyć wilka/ścierwojada czy innego potwora.

Ainur:
Ja miałem takiego buga gdy chodziłem po Vengardzie i zobaczyłem taką turlającą się mieszczankę ale potem wstała. Był też taki bug ale w mowie gdzie rozmawiałem z Theodorem o Marcu a Bezzimienny powiedział coś takiego - Rozmawiałem z Markiem. Albo w pewnej chwili Theodor gadał po angielsku.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej