Strefa moddingu gier Gothic > Dyskusja o modyfikacjach

Problem z Mroczymi Tajemnicami .

<< < (4/9) > >>

Kubalw:
Mam jeszcze jedno pytanie . Tym razem już ostatnie (nie będe już wam głowy zawracał : d ) . Czy playerkit może też występować pod nazwą Gothic Starter v1.13 ? Bo kiedy usuwam tego startera(z ciekawosci to zrobiłem ) to gdy zainstalowałem playerkita to ten gothic starter sie pojawił . Czyli jednak jest do mt chyba ; D . No ale to nie główny problem . Czy kiedy zainstaluje się mt to powinna wyskoczyć jakaś ikona ? Bo ja instaluje i pisze ze zainstalowane a nic nie ma : d plis o pomoc .
EDIT:
Zauważyłem że gdy włączam grę Gothic (zwykłą ) yo na początku pokazuje mi się filmik the modders którego wcześniej nie było! nie wiem czy to oznacza że gra w pewnym sensie w połowie jest mt bo gdy dalej klikam nowa gra to wszystko po staremu .

Werewolf16:
Przeinstaluj gothica , playerkita i Moda.Moda i patche do niego znajdziesz na www.poziomkaz.go.pl .A co do pytania to moze wczesniej zainstalowales gothicstartera do gothica 2 a nie 1?

Gordian Morii:
Spróbuj pochodzić po okolicy na marvinie jak zobaczysz jakieś nowości (np. jagody zmienią nazwę na poziomki) to znaczy że mod zainstalował się prawidłowo. Jeżeli tak będzie odinstaluj playerkita i zainstaluj go w jakimś nowym folderze żebyś wiedział gdzie dokładnie jest. Potem wyłącz i włącz komputer i wszystko powinno "hulać".

Kubalw:
Niestety to nadal jest sam Gothic . A i jeszcze cos . Właściwie to dużo osób mówi że tam trzeba kliknac na jakas buzke . Alej a nie mam zadnej buzki wiec nie wiem o co chodzi . Orc niestety to nic nie pomogło .

Robben:

--- Cytat: Kubalw w 06 Grudzień 2008, 19:05:07 ---Niestety to nadal jest sam Gothic . A i jeszcze cos . Właściwie to dużo osób mówi że tam trzeba kliknac na jakas buzke . Alej a nie mam zadnej buzki wiec nie wiem o co chodzi.

--- Koniec cytatu ---
Bo źle instalujesz moda i playerkita. Weź to wszystko odinstaluj i spróbuj jeszcze raz. Moda, jak i playerkita masz zainstalować do głównego folderu Gothica. Później uruchamiasz przez ,,GothicStarter'' i klikasz buźkę.   

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej