Strefa moddingu gier Gothic > Dyskusja o modyfikacjach
Problem z Mroczymi Tajemnicami .
Gordian Morii:
Nie wiem czy czasami do odpalenia modyfikacji do G1 nie należy użyć tylko i wyłącznie playerkita. Gothic starter jest przeznaczony chyba tylko do G2 i NK.
Kubalw:
a no rzeczywiście na necie tak pisze . Hmm ale przez playerkita tez nie wchodzi . Wkładam do tego folderu gdzie jest playerkit i tez jest tam tylko same gothic w playerkicie . Kurde chyba nici z mt .
Gordian Morii:
Ale z tego co pamiętam moda wrzucasz do folderu system tam gdzie masz grę nie do folderu playerkita
Kubalw:
Oho no to pięknie . Usunełem niechcący playerkita i tera na nowo sciagnelem z innej strony bo tamtej juz nie pamietam . No ale jak sciagnelem i instaluje to mi wyskakuje tylko ikonka uninstall playerkit a nie wyskakuje playerkit!!!! Próbowałem już chyba z 5 razy instalowac ale za kazdym razem tylko ta ikonka wyskakuje . Macie moze stronke jakas z której można ściągnąc playerkita tylko takiego zeby działał ?
Boba Fett:
--- Cytuj ---Nie wiem czy czasami do odpalenia modyfikacji do G1 nie należy użyć tylko i wyłącznie playerkita. Gothic starter jest przeznaczony chyba tylko do G2 i NK.
--- Koniec cytatu ---
Heh, nie chodzi mi o program do odpalania, a o ikonkę. W NK i w G1 ta ikonka w folderze System nazywa się tak samo: GothicStarter (ew. GothicStarterMod).
Zajrzyj do tego artykułu i powiedz czy wszystko zrobiłeś zgodnie z podaną tam instrukcją:
http://gothic.gram.pl/infopage.php?id=57
Tu masz link do PlayerKita:
ftp://eros.gram.pl/gothic/Programy/gothic1_playerkit_1.08k.exe
Jeśli on nie działa, to znaczy że coś u Ciebie jest źle, a nie z programem.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej