Strefa moddingu gier Gothic > Dyskusja o modyfikacjach
Problem z Mroczymi Tajemnicami .
Kubalw:
Ehh ale ja robie wszystko tak jak ty mowisz i nic . Wszystko jest ok tylko że tam nie ma żadnej buzki . A i jeszcze dodam ze po skonczeniu instalacji moda mt pokazuje mi się tylko ikonka deinstalacja . Nic wiecej . W gothic starterze nie ma żadnej buzki .
EDIT:
Wpadłem na taki pomysł . Nie chce was do tego zmuszać . Pewnie to was troche wkurzy ale . Czy mogł by ktoś z was zamieścić filmik na neta jak dokładnie ma przebiegać to wszystko instalacja itp . Plis.
Kolejny EDIT:
Widzialem na youtube filmik jak to sie robi ale niestety robie wszystko tak jak tam jest pokazane a jak wloczam startera to i tak nic nie ma .
Isentor:
Przeczytaj:
http://gothic.gram.pl/infopage.php?id=215
Kubalw:
No dzięki ! To rozumiem . Dzięki wam wszystkim ludzie po prostu pakowałem do złego folderu prawdopodobnie : D .
EDIT:
Dobra już jest ok . Już jest ta minka i wogóle ale jak na nią klikam i biorę play the game to wyskakuje mi błąd że nie znaleziono Gothicmod.exe . O co tu chodzi .
Isentor:
ÂŚciągnij playerkita i zainstaluj go jeszcze raz.
Kubalw:
To nie pomogło . Eh a jak już zobaczyłem te ikonkę buzki to myślałem że bedzie dzialac a tu takie zaskoczenie .... . Próbowałem w googlach wpisac czy nie było jeszcze takiego błędu ale nic nie znalazlem .
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej