Ogólnie fabuła głowna dodatku jest lepsza od postawki 3 częsci, ale chyba przez to że było jej więcej, a nie że jest taka dobra. Bo w porównaniu do G1 i G2 i tak cieniutko.
Szkoda że gra nie jest dluższa, że zrezygnowali
z Nordmaru i Varantu, nie wprowadzili nowej krainy,
nie jest trudniejsza.
Ja przeszedłem grę ściezką Gorna.
Nie wiedziałem że sa dwie drogi wyboru.
Bo bym zostawił sobie sava, w momencie gdy Inog z Anogiem karza nam iść do Gorna/Thorusa i bym za 2 razem poszedł do Thorusa.
Bo wiem ze gdybym wtedy nie poszedł do Gorna i nie zagadał nie byłoby zadania z ratowaniem maga i zabicie Kana. Wtedy by Gorn kazał iść do Osha i on by nam zlecał zadania dla orków w Trelis/Monterze/Cape Dun rózne.
Potem Osh pisze jakis list do Gorna.
Ale wtedy sie chyba nie robi zadan do Theodora, Hanza.
Ale nie wiem.
Nie chce sie mi teraz 2 raz przechodzic gry, moze za kilka miesiecy sie skusze scieżką Thorusa grać jak bedzie lepiej spatchowana gra.
Mam dlatego pytania :
Mam pytanie czy jak sie gre przechodzi scieżka Thorusa co sie robi czego nie robiło sie scieżka Gorna ?
Czy inaczej toczy sie troszkę fabuła główna, mam na mysli
Osha, Miltena, Lee, Gorna ,Thorusa ?
Bo wtedy Thorus chyba nie odkryje ze osh jest szpiegiem, ale miltena chyba tez trzeba uwolnić ?
O jednym nie pomyslałem przy przechodzeniu G3 zmierzcg bogow:
Ja powiedziałem straznikowi Gorna ,że mu zapłacę 50tys i potem jak dla Gorna zrobiłem zadanie zabicia kana , juz Thorus i Osh nie chieli gadać i nie miałem zadan które zleca osh.
Ale słyszałem że jeżeli nie zapłaciłbym straznikowi Gorna idzie się robić misje dla Thorusa i Hector Osh ,po wypełnieniu paru misji daje list do Gorna... potem robi się dla straznika w bramie Gothy parę misji i cie wpuszcza tak myslę ze chyba jest.
To mam pytania czy potem Gorn i tak kaze chronic maga wody u zabijamy Kana i potem wysyła do Lee i dlaej jest to samo co miałem
czy jednak jest troche inaczej i wybierajac sie do Thrusa co nas ominie z questów które dawał mi Gorn/Theodor?
Ja od razu sie pchalem do Gorna zamist w pierwszej kolejnosci do Thorusa.
dajcie odp jak wy mieliście jak przechodziliście ?