Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Opinie o dodatku

<< < (2/79) > >>

Lesterek:
Ha spodziewałem się tego! Już po opublikowaniu trailera szło się tego domyśleć. Tylko jedna zbroja jest według mnie warta uwagi
@up: Wątpię aby było co oglądać, w końcu ten sam świat, jedynie lekko zmodyfikowany

dzikiben4:
A szkoda, wszelkie zapowiedzi JoWooda były tak obiecujące.

Isentor:
JoWood idzie totalnie w komercje. Wydali dodatek bo zawsze coś na nim zarobią, a kogo obchodzi rozczarowanie graczy.

czechu1:
Zgadzam się JoWood narobiło huku na jak to kolega nazwał "Odgrzewanym kotlecie" chciałem kupić ale właśnie zrezygnowałem.  Na pewno ściągnę ale co do kupna to poczekam aż pojawi się w wyborczej. A po za tym ciekawy jestem czy zrobili cokolwiek z Nordmarem i Varantem . :( Mam jeszcze pytanko do Respev Jak daleko jesteś w grze tzn jak długo grałeś i na jakich ustawieniach ????

Respev:
Dopowiem wam jeszcze tylko tyle, że pomiędzy Trelis a Gothą wybuchła wojna. Orkowie (wojacy Thorusa) nacierają na Gothę. Rozbili obóz na farmie koło Montery, tam gdzie musieliśmy zebrać worki zboża w Gothic 3. Tuż za farmą znajduje się wielka palisada. Za palisadą czai się zewnętrzny pierścień Gothy. Najbardziej mnie zniesmaczyło zawalenie przejścia do Nordmaru w Faring. Twórcy dodatku zawalili przejście kamieniami. W zawalonym zaułku wcisnęli aż 3 gargulce (Gargoyle). Nie wiem, czy te potwory były w trzeciej części gry. Wyglądają jak krzyżówka smoka z goblinem. 3 gargulce (każdy ma z 1,5 metra wysokości) na jednym metrze kwadratowym, wyobrażacie to sobie? Nordmar oraz Varant nie egzystują w dodatku. Cała fabuła toczy się w Myrtanie. Vengard - tutaj się postarali, miasto zostało nawet dobrze zrekonstruowane. W Gothcie oprócz rebeliantów stacjonują druidzi. Nie wiem w jakim celu. Nie rozmawiałem z nimi, gdyż po prostu moim głównym priorytetem było zobaczenie odnowionego świata.

--- Cytuj ---jeszcze pytanko do Respev Jak daleko jesteś w grze tzn jak długo grałeś i na jakich ustawieniach ?
--- Koniec cytatu ---
W ogóle nie gram. Tzn. włączam tylko żeby pozwiedzać świat, a potem wychodzę bez zapisu. Mimo, że gra jest po angielsku, to jednak tych 30% zdań nie rozumiem i nie chcę sobie psuć gry. Gram na 2,5gb ram + Core2Duo 2,5ghz + Geforce 7900GS@GTX. Detale minimalne, dopiero wtedy mogę w miarę komfortowo grać. Na takim sprzęcie Gothic 3 chodzi mi na średnio-wysokich detalach graficznych bez problemu.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej