Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Opinie o dodatku

<< < (9/79) > >>

Azprime:
Całą noc ściągałem dodatek, by rano móc się delektować. Mhm, swoją drogą to delektować to za dużo powiedziane... Szczerze? BARDZIEJ SKOPAÆ ONI JUÂŻ TEGO NIE MOGLI. W grze występują liczne błędy, jak np. zanikające dialogi, nie mogłem również uporać się z goblinem na najłatwiejszym poziomie ... istny cyrk. Dodatek zrobiony w ogóle bez pomysłu na fabułę. Do najważniejszych postaci można sobie wejść 'tak po prostu'. W sumie przyznam się, rozbawiła mnie trochę zbroja Kan'a. Toteż zrobiłem dla Was screena:

http://i36.tinypic.com/4jnmuw.png

Mało rozbudowany został 'świat druidów'. Z ciekawości udałem się do ich 'wioski'. Jak było w Gothic'u 3, tak nadal jest. ZERO ZMIAN. Jedyne co spodobało mi się w dodatku, to, to, że twórcy postarali się o odnowienie miast. Montera jest teraz w pełni zabudowana i posiada mury fortyfikacyjne. Spodobał mi się również widok postrzępionych ciał Orków oraz Ludzi przed wejściem do Gotha, ciała są postrzępione i leżą w kałuży krwi. Osobiście nie mam zamiaru kupować Polskiej wersji dodatku, po tym co zobaczyłem. Jestem skazany na granie na najniższych detalach, przy czym w Gothic'u 3, spokojnie grałem na średnio-wysokich. Mój sprzęt:

GeForce 7300 GT (512/512)
1 GB Ram
AMD Athlon 64 2x Dual 2,10 GHZ.

Może i nie jest to 'mocarny sprzęt', ale na Gothica powinno wystarczyć.
Jeśli chciałby ktoś screeny z gry, to pisać, nie ma problemu, mogę kilka zrobić.
Pozdrawiam.

Tensho:
Jeśli możesz Nosteress to zrób sccrena przejścia morskiego z Cape Dun do Varrantu jestem ciekaw jak to rozwiązali.
Będę wdzięczny.

Lesterek:

--- Cytat: Pawel Najemnik z Farmy w 21 Listopad 2008, 17:45:40 ---(Na Gothic IV już nie liczę)

--- Koniec cytatu ---
Właśnie na Arcanie powinieneś liczyć bardziej niż na Risen. SB pokazali już sporo prac, osbiście jestem na Arcanie nastawiony bardzo pozytywnie.

Isentor:
Najbardziej bawi fakt wydajności. Obszar gry zajmuje 1/3 znanego poprzednio świata, a gra zachowuje się jakby został powiększony o co najmniej brakujące 2/3.

Tensho:
Mam pewne pytanie do tych którzy grali w "Zmierzch Bogów" czy w grze są Assasyni i Nordmarczycy? Bo jak wiadomo tylko kilku Assasynów żyło w Myrtanie a Nordmarczyków wogóle nie było. Więc jak to wygląda bo na screenie z gry
http://lh4.ggpht.com/_8Loi2Quzo2k/SSVwbH-Gy9I/AAAAAAAAACQ/H_Ay3j66qUY/s800/Gothic%20III%20-%20G%C3%B6tterd%C3%A4mmerung%202008-11-19%2022-19-21-57.jpg
widać e reputacje jest więc jak y tym stoi?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej