Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Opinie o dodatku
Leon91:
Zaraz Zaraz,widze,że zawali droge do Varantu ale przecież z Cape Dun też szło dostać sie na pustynie płynąc wodą...Jak to rozwiązali?Nie zdziwiłbym sie gdyby postać nie mogła pływać itp.
Respev:
--- Cytat: Leon91 w 21 Listopad 2008, 18:13:24 ---Zaraz Zaraz,widze,że zawali droge do Varantu ale przecież z Cape Dun też szło dostać sie na pustynie płynąc wodą...Jak to rozwiązali?Nie zdziwiłbym sie gdyby postać nie mogła pływać itp.
--- Koniec cytatu ---
Na razie nie gram, nie doszedłem w te strony, ale może umieścili w morzu wielką skałę :d
Tensho:
Z tego co czytam to wygląda na to że gra się zupełnie nie opłaca. W każdym razie nic mnie przed kupnem nie powstrzyma ale najpierw poszukam wersji trial czy coś w tym stylu żeby zobaczyć na co się porywam. A co do zablokowania Nordmaru i Varantu... dziadowskie rozwiązanie jeśli mam być szczery.
Grafika identyczna jak w G3.
Co do tych "powitań" sprawa rzeczywiście skopana jeśli jest tak jak napisał respev.
itp.itd.
ale tak czy tak jak już napisałem i tak kupie (dostane) "Zmierzch Bogów"
Tensho:
--- Cytat: Leon91 w 21 Listopad 2008, 18:13:24 ---Zaraz Zaraz,widze,że zawali droge do Varantu ale przecież z Cape Dun też szło dostać sie na pustynie płynąc wodą...Jak to rozwiązali?Nie zdziwiłbym sie gdyby postać nie mogła pływać itp.
--- Koniec cytatu ---
A może góry wyrosły z podziemi i zablokowały przejście?
Albo woda została wypąpowana z tego miejsca?
Tak czy tak pewnie rozwiązanie jest jakieś dziwne.
Leon91:
Ta,albo z morza wyrosły niedostępne dla nikogo góry...?Jak ktoś wie na serio co sie stało z drogą prowadzoną przez wode z Cape Dun na pustynie to niech napisze...
EDIT:Nie odświerzyłem strony i nie widziałem twojej wiadomości multi95
Napisałem prawie to samo:/ Sry
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej