Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Opinie o dodatku
sebix92:
Zmierzch Bogów będzie dopiero grywalny gdy stworzą nowego patcha ala community patch 1.7 bo tak to za dużo bugów z tego co słyszę. Mam jeszcze pytanie można zacząć ZB postacią z gothica 3 ?
Oktawian August:
Dla mnie Zmierzch Bogów jest do dupy ponieważ:
-dużo błędów
-lagi
i wiele innych rzeczy ,których nie chce mi się wypisywać.
McSloniu:
--- Cytat: sebix92 w 30 Marzec 2009, 14:18:28 ---Zmierzch Bogów będzie dopiero grywalny gdy stworzą nowego patcha ala community patch 1.7 bo tak to za dużo bugów z tego co słyszę. Mam jeszcze pytanie można zacząć ZB postacią z gothica 3 ?
--- Koniec cytatu ---
Nie, Zmierzch Bogów jest samodzielnym dodatkiem, podobnie jak Krzyżowiec do gry Twierdza. Nie wymaga poprzedniej części, jest tak jak by inną gra na silniku Gothica 3. Jeśli chodzi oto, to głównym bohaterem nadal jest Bezimienny, ale nie można importować statystyk postaci z G3.
--- Cytat: Oktawian August w 30 Marzec 2009, 15:53:10 ---Dla mnie Zmierzch Bogów jest do dupy ponieważ:
-dużo błędów
-lagi
i wiele innych rzeczy ,których nie chce mi się wypisywać.
--- Koniec cytatu ---
Lagi mogą być tylko i wyłącznie grach przez internet. np. CS. Moim zdaniem Zmierzch Bogów jest niedopracowany, ale po załataniu jest całkiem OK. Oczywiście to nie to samo co pozostałe gry z serii ale mimo wszystko warto zagrać!
Ci@cho:
--- Cytuj ---Moim zdaniem Zmierzch Bogów jest niedopracowany, ale po załataniu jest całkiem OK. Oczywiście to nie to samo co pozostałe gry z serii ale mimo wszystko warto zagrać!
--- Koniec cytatu ---
A dla mnie nie. Dlaczego? Dlatego że fabuła jest naciągana i do dupy, a z beziego zrobili patriote kochającego ludzi i orków. Po prostu żal.pl
McSloniu:
--- Cytat: Caldwell w 30 Marzec 2009, 18:21:34 ---A dla mnie nie. Dlaczego? Dlatego że fabuła jest naciągana i do dupy, a z beziego zrobili patriote kochającego ludzi i orków. Po prostu żal.pl
--- Koniec cytatu ---
Nie ma jak wyrażanie się, wybacz ale jak słyszę słowo "żal" to widzę, że mam do czynienie z mało inteligentną osobą. Co oznacza, że "fabuła jest do dupy", "do dupy" za przeproszeniem to jest papier toaletowy. Co z tego, że Bezimienny jest patriotą, zawsze walczył o pokój w Myrtanie. Nie widze w tym nic dziwnego.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej