Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Opinie o dodatku
Ci@cho:
--- Cytuj ---Mały ich było, dla mnie zawsze sprawiał wrażenie cioty
--- Koniec cytatu ---
Kwestia gustu.
A wiec zainstalowalem patch 1.07 ustawiam detale na max. Troche sie cilo wiec dalem na srednie. A tu tak zamulalo ze nie moglem nakierowac myszka na "wyjdz z gry". Dziwne ale to Gothic.
Na oficjalnej stronie jowood znalazlem zapowiedz patcha 1.08.Nowosci to:
-Itemy z gothic 3 potrzebne do questow zoztana skasowane.
-Problemy z tekstem zoztana poprawione.
-Glos zostanie poprawiony.
-Poprawiona walka.
-Poprawione ceny itemow.
-Poprawiona zdolnosc parowania
-Nowe bronie, pancerze itd.
Zapowiada sie ciekawie, trzeba czekac.
Azariel:
--- Cytat: Caldwell w 22 Luty 2009, 17:10:18 ---Na oficjalnej stronie jowood znalazlem zapowiedz patcha 1.08.Nowosci to:
-Itemy z gothic 3 potrzebne do questow zoztana skasowane.
-Problemy z tekstem zoztana poprawione.
-Glos zostanie poprawiony.
-Poprawiona walka.
-Poprawione ceny itemow.
-Poprawiona zdolnosc parowania
-Nowe bronie, pancerze itd.
Zapowiada sie ciekawie, trzeba czekac.
--- Koniec cytatu ---
Walki nieda się uratowac;[.A po co poprawiac parowanie?Nowe bronie...ta jasne pewnie 3 albo 5 dodadzą i sie ucieszą.Tak samo z pancerzami.
Maliniak:
osobiście gothic 3 zmierzch bogów ocenił bym na 6 ponieważ w dialogach nie wypowiadają się czasami postacie i to że bezimienny jest wielkim bohaterem a tarktują go jak by go pierwszy raz widzieli. Podoba mi sie grafika wiele nowych broni zbroi i fabyła tylko troche szkoda że czasami sie zatnie nawet jak ma sie dobrego kompa.
tomek007:
Fabuła nooo da się przełknąć,grafika ok nie widzę różnicy z G3,ale te bugi i jeszcze raz bugi +co kilkadziesiąt sekund przycinka,to dużo zmienia w oczach fana Gothic ... >:(
McSloniu:
Najgorsze jest w tedy, kiedy gra się "przytnie" podczas walki na arenie. Postacie się "respaunują" i przeciwnik ma full HP a my jesteśmy już ranni i zmęczeni. Albo kiedyś mój przeciwnik wyszedł za arenę, no i KONIEC PRZEGRAÂŁEÂŚ, a on mnie dalej bije a na to wszyscy PRZESTAĂ! I całe Geldern się na mnie rzuciło. ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej