Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Opinie o dodatku

<< < (67/79) > >>

Isentor:
Fabuła świetna? Co w tym świetnego? Zdegenerowany, mający w dupie wszelkie prawa i zasady więzień z kolonii karnej, który przez wszystkie poprzednie części próbował uratować swój tyłek nagle staje się patriotą walczącym o lepsze jutro i szczęście ciemiężonego ludu Myrtany. Do tego te jego wyniosłe i narcystyczne teksty. WTF?

Specjalnie dla Brunnena, który chodzi spać po wieczorynce.

Czaroxxx:
A co do fabuły. Ta... jest wciągająca jak toaleta po spłuczce. Nic dodać nic ując. Nie wiem kto ją wymyślił ale musieli mu za to gruby hajs wygarnąć bo byle kto by czegoś takiego nie stworzył.

Rodney164:
Musicie to w specjalnym temacie umieszczać, już ktoś tak zrobił - nie tędy droga, coś o tym wiem xD, zresztą to było z dedykacją dla Bruniego xD. A żeby nie offtopować, Isu  udało ci się zrobić ten filmik w mieście bo już nie mogę się doczekać ;) ?
--- Cytuj ---W ZB nie ma w ogóle magii Adanosa
--- Koniec cytatu ---
Hmm a ten jeden mag wody, nie wiem jak się on nazywał ale to właśnie nie był jeden z naszych starych znajomych, może on zna magię Adanosa i może cię nauczy, w księdze znanych czarów nie ma magii Adanosa?, bo jeżeli jest, to może jednak można będzie się jej uczyć, ewentualnie w patchu to poprawią  :-\.

Isentor:
Tak zrobiłem filmik ale nagrywałem go z lektorem i muszę wyciąć te teksty, kiedy potraktowałem grę zbyt wulgarnie. Dziś się za to wezmę.

Ci@cho:
No z tymi tekstami to przesadzili. Bezi teraz uwaza ze jak ktos nie walczy  to jest slaby i ma gdzies dobro myrthany. No bez jaj. Bezi-patriota? W koncu chyba byl przestepcą i za to go za bariere wrzocili. A moze w Indiach jak sie nie walczy to jest przestepstwo karane smiercia? Szkoda gadac(pisac).

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej