Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Opinie o dodatku

<< < (66/79) > >>

MoRTyL:
W ZB nie ma w ogóle magii Adanosa . Nikt tego nie uczy i nie ma chramów . Porażka najlepsza magia , i jej nie ma . Albo blokady do Varantu zwykły kamień rzucony na ruiny jakiejś chaty . To niby jest dobra gra . No fabuła im wyszła nawet ale i tak za krótkie . Bestia na koniec to też porażka ma być silniejszy od Smoka-Ożywieńca i od ÂŚniącego , a on jest na poziomie Trolla . Kilka strzał i leży . Tak samo mieczem pare razy go walnąć i leży ,a co dopiero magia . I do tego same bugi ! Można chodzić po dnie jeziora . Ta gra to tragedia .

codenamebezimierz:

--- Cytat: MoRTyL w 22 Grudzień 2008, 17:59:46 ---(..) I do tego same bugi ! Można chodzić po dnie jeziora . Ta gra to tragedia .(...)

--- Koniec cytatu ---
Chodzić po dnie jeziora to można było również w podstawce ;p na YT jest filmik mojego autorstwa o tym ;p

Cesc:
Zmierzch Bogów to kompletna kpina. ÂŻałuje że wydałem te 80 zł ; )

Jak miałem Win XP SP 2 to się nie chciał nawet włączyć (wyskakiwał błąd: Where is guru?). oczywiście bez Patcha. Po zainstalowaniu SP 3 gra się włączyła. I teraz kilka słów o grze.

O fabule nie powiem, bo jeszcze nie przeszedłem.

Szata graficzna jest za bardzo ożywiona. Brakuje mrocznego klimatu.

Dialogi z innymi postaciami są denne. Wygląda to tak: rozmowa o Gornie i Thorusie, traktowanie innych z pogardą, brak opcji rozmowy z postaciami które posiadają imię a jest ich i tak mało, "zostaw mnie".

Nie widziałem jeszcze żadnych nowych bestii, ogólnie jest mało potworów wszędzie.

W kufrach możemy znaleźć aż za cenne rzeczy, np miecz za 60 tyś sztuk złota, pancerz elitarnego szpiega.

Gdzieś tam było że jest niby reputacja tzn można ją zdobywać, ale po wykonaniu zadań nic się nie nalicza.

Błędy ogólne gry, jak się rozmawia z orkiem Truem (czy jakoś tak) to wywala błąd.

Póki co jestem bardzo zawiedziony.

PS. Planuje może ktoś kupić Zmierzch Bogów ; ) ?

Sajan:
Ja kupiłem parę dni od premiery w media markt i powiem, że obniżyli już o 10 zł- czyli kupiłem za 70 :D Nie wiem, czy jeszcze jakaś gra staniała po paru dniach od premiery :>

Ainur:

--- Cytat: Sajan w 22 Grudzień 2008, 23:11:56 ---Ja kupiłem parę dni od premiery w media markt i powiem, że obniżyli już o 10 zł- czyli kupiłem za 70 :D Nie wiem, czy jeszcze jakaś gra staniała po paru dniach od premiery :>

--- Koniec cytatu ---
Sajan ja jeszcze taniej kupiłem w Tesco, kosztowało mnie to 60 zł.

A gra owszem bardzo mi się podobała, fabuła była świetna, na bugi rzadko trafiałem albo nigdy. Nie rozumiem dlaczego gra tak wam się nie podobała.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej