Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Opinie o dodatku
Isentor:
Jeśli nadal się tego nie domyśliłeś z postów poprzedników i potrzebujesz jakiegoś potwierdzenia to tak w istocie gra mulić będzie.
Król-Czarnoksiężnik:
Zgadzam się,że Zmierzch Bogów to raczej zmierzch całej sagi.Nie chce nawet myśleć,jaką porażką może być czwurka skoro JoWood chce wciskać coś takiego.To ma z 2 razy więcej bugów od podstawki i mase błędów.Ta seria przynajmniej dla mnie skończyła się razem z trójką i nie ma raczej co liczyć na poprawę tego stanu rzeczy.Ogólni żecz biorąc ciągną to tylko dla kasy i nic więcej.Kompletna porażka.
FILIP:
Tylko nie wiem po jakiego grzyba oni coś takiego wydali? . Czy oni nie widzieli ile ta gra ma bugów, rozumiem że można nie zauważyć, nie zdążyć czegoś zrobić i potem wydawać poprawki do tego. Ale w tej grze to przesada, no poprostu nie wiem jak to nazwać
kwas deoksyrybonukleinowy:
Dobra co tam... mojego posta chyba nikt nie zauważył wcześniej mocno zastanawiam się nad zainwestowaniem w ową aplikacje to z opinii wiem, że grą nazwać tego nie można a jak sprawdzić inaczej jak się samemu nie przekonać?
Dziś o 23:00 na HYPER o Gothicu 3: ZB mam nadzieje, że to mnie choć trochę jeszcze zachęci do kupna...
FILIP:
nie wiem, może by ci poszło ale zacinało by ci sie. Mi G3 na niemal full detalach smigał, czasami sie zacinał ale to troszke i rzadko. W dodatek gram na najniższych i zacina mi sie przy wejsciu, wyjsciu z miasta, gdzie jest dużo przeciwników, bąź npc.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej