Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Opinie o dodatku
Gorn23:
To prawda, gra zacina się co jakiś czas na kilka sekund, dużo częściej niż w podstawowej wersji. Jednak chodzi mi na najwyższych wymogach bez większego problemu (oprócz tych "cięć" ) . Niektóre zadania jak np. z " Szalonym miłośnikiem ptaków " ...dno. W chatach w pobliżu Silden gdzie niegdyś mieszkali myśliwi jest pusto. Wyposarzenie budynków jest, jednak mieszkańców brak. Wielki minus. Mówie tu tylko o Silden bo jak dotąd odwiedziłem tylko to miasto oraz Geldern. Cóż...podczas rozmowy z Borisem wybrałem opcje ochrony obozu przed orkami, a tu wyskakuje mi coś w stylu (nie pamiętam dokładnie) " Ochraniaj Borisa podczas polowania na bizony " ...po prostu brak słów.
Pozdro.
FILIP:
Pograłem dłużej i stwierdzam że gdyby nie bugi, błłedy itd to gra mogła by być niezła. Ale cóż spartolono.....
Amix:
Oglądałem dzisiaj na YouTube Vengard w dodatku. Aż zachciało mi się zagrać jak zobaczyłem to wolne miasto, nie w ruinach, bez orków. Do tego jeszcze ten stary, dobry soundtrack. Może gra być beznadziejna, ale dla fabuły każdy fan Gothica zagra.
Serail:
Nie dla fabuły, lecz dla klimatu, który swoją drogą został bestialsko zgwałcony przez wewalenie krów gdzie się da.
Amix:
A czegoż się spodziewał po Hindusach?
Chodzi mi o fabułę, o to co się stanie z bezimiennym bohaterem, jego przyjaciółmi itd. Właśnie dlatego gram w gry komputerowe, są jak książka (opowiadają historię), tylko że ciekawsze.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej