Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Opinie o dodatku

<< < (5/79) > >>

Respev:

--- Cytuj ---Ehh...liczyłem,że zagram w miare płynnie ale z tego co mówi Respev to zaczynam wątpić.
Moja konfiguracja:
Procek 4x2.2Gh
2gb Ramu
Karta 8800gt z tym,że 256mb:/
--- Koniec cytatu ---
Ja nie jestem sklep komputerowy z dostępem do wszystkich części. Poza tym jakim cudem masz "Procek 4x2.2ghz"? 4 procesory po 2.2ghz? Wątpię, raczej cztero rdzeniowy procesor 2.2ghz, czyli raczej 4x550mHz. Pokaż mi grę, która była zbyt wymagająca dla Geforca 8800gt...

--- Cytuj ---a co do wgrywalności to pewnie wyjdzie jakiś Patch pytanie tylko na ile usprawni gre.
--- Koniec cytatu ---
A jakie błędy miałby naprawić ten niby patch? Nagle dograją kilkaset nowych powitań?

Gabekek:
ÂŻal ... Teraz wiem ,że nie ma sensu kupować! Nie myślałem ,że JoWood aż tak zjebie sprawę ... jeśli mówisz prawdę to ja se wogóle w niego nie pogram , ah ten komp ... [2GHz , 1GB RAM , 7300GT 256MB DDR3] , mam nadzieję ,że Gothic 4 będzie lepsze ... , dużo lepsze

bemol05:
Ja pewnie ją kupię w jakiejś noworocznej promocji, albo za pół roku jak wyjdzie w Platynowej kolekcji albo topsellerze.

Leon91:
Nie wiem nie znam sie zbytnio.Myślałem po prostu,że każdy rdzeń ma 2,2gh.A tak pozatym to poszli na łatwizne...chciabym tylko wiedzieć jak wytłumaczyli brak możliwości wejścia do Nordmaru?Przecież było więcej niż jedno wejście.A wie ktoś co z Varantem?Znaczy wiem,że go nie ma ale jak to zrobili?Niewidzialna ściana?

Sajan:
Kurde..Tak czekałem na tą grę,myślałem, że będzie bardzo dobra, lepsza od gothica3, a tutaj klapa :/ Na dodatek na moim kompie nie pójdzie zmierzch bogów...ale na szczęście brat ma lepszy komp i mu pewnie pójdzie :P Jednym słowem rozczarowałem się :/ Co oni myślą? Poszli na łatwiznę..Jeszcze się zastanowię czy kupić tą grę...No nic, bądźmy dobrej myśli, że gothic 4 będzie o wiele lepszy..Pozdrawiam.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej