Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Opinie o dodatku

<< < (35/79) > >>

Podejmujący Dezyzję:
Prawdopodobnie nowe isoty miały posługiwać się tymi kijami jao bronią!
To taki bu, że mają ją założoną żle .
Podobnie jest jak np. w G3 ktoś inny założy hełm.

Vigo:
Puotek powiem tak:
Ogry są w grze i nie raz sie na nie natknołem... np. tam gdzie kiedyś byli bandyci z przesyką dla Urksasa. A o tej jaskini co jest Troll i wieśniacy już pisałem... A mi do Nordmaru udało się przedostać... xP bez kodów!!! Widać nawet dobrze bariery nie umią zrobić... A w Nordmarze nic nie było... ucieło świat... ;/ Na pustyni tak samo...

czechu1:
Zgadzam się ja w Gothic 3 dostałem się nad wielki wodospad w okolicy silden :D chciałem iść do niezbadanych krain ale się nie dało.

wowow:
Zaczne od tego ze w grze ogrów jest na pęczki . Na trakcie iddąc od strony montery do cape dun nie da sie przejsc , bo wyskakuje błąd . Przełęcz do nordmaru za Vengardem blokuje wielki mur wzniesiony prawdopodobnie przez przebywające w pobliżu demony (jest ich chyba ze 30 ;) ) . Wszystkie przełecze do Nordmaru oprócz niewidzialnydh barier są zastawione wielkimi głazami w ksztalcie latających talerzy;). Niektórzy mieszkanicy Vengardu chodzą pod ziemią na rękach (serio) , straże nie reagują na rabunki , w mojej wersji nie ma lee , może ktos mi powiedziec czy lee powinienn byc w sali tronowej Rhobara 2 ? . Przedmioty potrzebne do wykonania zadan w podsawce nadal sa w tych samych miejscach w dodatku ale nia da sie ich podniesc . Miejsca w ktorych byli NPC w podstawce wyglądają identycznie , palą się tam ogniska chociaż nikogo tam juz nie ma . Nie spotkalem zadnej z 13 glośno zapowiadanych bestii. Czy może mi ktos powiedziec czym mial byc zielony slupek przy wejsciu do jaskini , niedaleko orkowego  obozu lowcow druidów z trójki ? Kiedy pierwszy raz właczyłem gre , ustawilem wszystko na full bo trójka chodzi mi ladnie , tak cieło że nie wyszedlem z domu z którego się zaczyna ( było chyba 1 klatka na minute:) ) a nawet nie wyłączyłem wskazówki . Trójka mimo licznych błędów była dobra , a to coś to już nie jest gothic prawdziwe gothici robiła tylko PB.

kwas deoksyrybonukleinowy:
Witam.
Zdążyłem się już naczytać jakie z tego g*wno wyszło jednak chęci aby w to zagrać mam.
Tak jak kolega wyżej napisał też jestem takim fanem, że nie przegapię tego tytułu (teraz po WIELKIEJ grze została sama nazwa).

Gothic3 owszem był niedopracowany, mnóstwo błędów, wysokie wymagania itd. jednak duch poprzednich części pozostał. Ukończyłem kolejną cześć gry i czułem ogromną satysfakcje.

Co do G3:ZB... trudno nazwać to dodatkiem skoro wyszło to z pod innego młota.
Ja mam tylko takie pytanie: Gothic3 chodził mi na średnich w miarę płynnie czasami zwalniało, czy ZB w ogóle odpali mi na moim sprzęcie? (Sempron 2800+, 2GB RAM, GF 7600GS) dziękuje.

Po za tym jak oglądam screeny jak widzę te zbroje to zastanawiam się co się w tej Myrtanie stało... jakaś nowa moda? Po za tym nic się nie zmieniło, a jak widzę i czytam to jest gorzej. Muzyka w G3 była bardzo dobra i płakać z jej ponownego usłyszenia nie będę, jednak takie posunięcie świadczy o braku pomysłu na dodatek... po prostu trzepanie kasy na najzagorzalszych fanach serii właściwie to nowej serii gier.

A ściąganie patchy przez kolejny rok tak jak to było z G3 na prawdę nie jest przyjemne :/ szkoda, że nie wyciągnęli z tego żadnych wniosków.

Pozdrawiam.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej