Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Opinie o dodatku

<< < (36/79) > >>

Oreni:
Mowie wam... komercja opanowala rynek, o czym tez swiadczy film CDP o ZB. To mnie rozwalilo, dla mnie powinni to wydac jako parodie, a nie video recenzje. Czyli, ze panowie z CDP tez chca zarobic, tak jak JoDrewno  ;)  Fani powinni napisac petycje o zlecenie tej roboty PB, oni na prawdę potrafią Gotyki robic.

LinkLess:
Zobaczymy co to z tego będzie (wszedłem na moje konto gram.pl i w zamówieniach obok Zmierzchu Bogów - pakowanie i przygotowywanie do wysyłki). Wreszcie sam się przekonam i nawet jak się okaże prawdą to wszystko co mówicie to na patche nie będzie trzeba czekać roku. Gothic 3 to był wyjątek. Tam PB nie wydając patcha robiło na złość JoWood nie myśląc, że cierpimy na tym my gracze. Teraz sytuacja jest opanowana. JoWood wydał oświadczenie i ja po raz n-ty dam im kredyt zaufania. Mam nadzieję, że pogonili Triny do roboty z patchem. Kończąc optymistycznym akcentem liczę... (umiesz liczyć licz na siebie - wiem, wiem) może wydać się to absurdalne, ale jednak liczę, że do końca roku 2008 Zmierzch Bogów będzie w pełni grywalnym produktem (czyt. wyjdzie jeden wielki patch, który załata wszystkie błędy)

PS. Ktoś już coś wie o patchu 1.7 do podstawki (jak prace, kiedy przybliżona data premiery)? Skoro już jesteśmy przy temacie patch'ów?

Rodney164:
Niestety przed premierą były tylko nadzieje i dobre życzenia, teraz tylko narzekania i kolejne zapewnienia twórców, a pewnie będzie tak jak w przypadku G3 wydadzą kilka patchów które poprawią grę w może 15% i nara, bo szkoda im funduszy na coś co było i tak niedorzeczną kupą błędów i pomyłek....Już sam G3 był masakrą, zrobiono coś co ma wiele błędów, ale przynajmniej miało duży obszar co przynajmniej łagodziło ocenę ogólną gry. Potem przyszli hinduscy informatycy ze sprzętem za 10 zł - pewnie kalkulator na baterie słoneczną, bo po co przepłacać i zajęli się robieniem dodatku do tej gry. Nie umieli "dodać" na nim nic nowego więc " odjęli" to co w ich  niewątpliwie i niepodważalnie artystycznie dobrze rozwiniętym guście było niepotrzebne, tylko omyłkowo pozostawili ok 30 % niepotrzebnych rzeczy, a co tam, przecież nikt nie zauważy. Potem postanowili wydać ostatnie pieniądze na komdore i  nowszą wersję painta, co pozwoliło się wyżyć artystycznie ludziom od modeli "tszy de" i tak powstały niektóre zbroje, miecze i parę innych rzeczy.W końcu gdy odkryli że PB zostawiło im narzędzia które mogą wydać się pomocne przy tworzeniu świata, wpuścili do swojej siedziby małe dzieci, które znały jak dotąd jedną zabawę " prać sie po twarzy kamieniami i kijami póki komuś nie wypłynie 0,5 litra krwi" i pozwolili im powstawiać w dowolny sposób gotowe postacie i modele do znanego z G3 świata, i tak powstały m.in. piękne budowle mieszkalne jak domek na plaży z paladynami i orkami czy co tam było ( cokolwiek tu pisze znam tylko z opowieści które tu słyszałem xD)oraz rabusie pustynni w lesie..... Tak dziś się robi gry moi drodzy, łatwiej było by gdyby twórcy rzucili wszystko i udostępnili narzędzia do ogólnego dostępu, starzy fani gothicka poprawili by grę w parę miesięcy i prawdopodobnie zrobili by własny dodatek do G3 w pierwszorzędnym klimacie ..... to moje zdanie, a wy co myślicie, bo dla mnie to jest tak jak wisząca nadal na jednym z budynków , które mijam idąc rano do szkoły flaga " Polska 2008 wywieśmy flagi, pomóżmy naszym!!!!" xD

Waldek75:
Jest i nowy patch na gram.pl

Ainur:
Jak wiemy JoWood nas przeprasza, i daje nam nowy patch dla Zmierzchu Bogów więc nie jest tak źle,

Jednak zacytuje słowa, które można znaleźć na Tawernie:

--- Cytuj ---
--- Cytuj ---JoWood wydawca gier z serii Gothic wydał oficjalne przeprosiny dla fanów w związku z dużą ilością bugów, które znalazły się w dodatku „Zmierzch Bogów”. Przeprosiny poprzedzone zostały podziękowaniami za wsparcie ze strony nabywców jak i za sam zakup gry. Czytamy następnie, iż wydanie produktu, który spełniałby nadzieje w nim pokładane było niemożliwe. Niestety powody dlaczego zaistniała taka sytuacja nie zostały podane, aczkolwiek stwierdzenie że wydawca jak i gracze pragnęli, by gra ukazała się w tym roku pozwala stwierdzić, że deweloperom po prostu brakło czasu na dopieszczenie i przetestowanie produkcji.

Michael Kairat jako specjalista od PR firmy JoWood zapewni, że już za kilka dni pojawi się łatka, którą poprawi jakość gry, a będzie ją można pobrać z oficjalnej strony JoWood. Co więcej, firma za jakiś czas ma zamiar wypuścić kolejny patch, a właściwie zawartość dodatkową do gry, która zawierać będzie opinie, sugestie i życzenia graczy.
--- Koniec cytatu ---

--- Koniec cytatu ---

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej