Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Opinie o dodatku

<< < (28/79) > >>

Leon91:

--- Cytat: ligo w 26 Listopad 2008, 20:35:12 ---Tak btw. mój sprzet to : Core 2 Duo E7200 2,53 ghz, 2gb Ram, Geforce 9600 GT. Gra się może przyciąć na pare sekund. Nie przeszkadza mi to zbytnio jednak... na wysokich da się grać spokojnie. 

--- Koniec cytatu ---
Na wysokich Ci chodzi PÂŁYNNIE?Nie chce mi sie w to wierzyć...Ale może sie nie znam:P

Thorus01:

--- Cytat: Leon91 w 26 Listopad 2008, 21:40:45 ---
--- Cytat: ligo w 26 Listopad 2008, 20:35:12 ---Tak btw. mój sprzet to : Core 2 Duo E7200 2,53 ghz, 2gb Ram, Geforce 9600 GT. Gra się może przyciąć na pare sekund. Nie przeszkadza mi to zbytnio jednak... na wysokich da się grać spokojnie. 

--- Koniec cytatu ---
Na wysokich Ci chodzi PÂŁYNNIE?Nie chce mi sie w to wierzyć...Ale może sie nie znam:P

--- Koniec cytatu ---
Mój sprzęt: Intel Core 2 Duo E8400: 3.0  , Radeon 4850,  2 giga ram.
Na takim sprzęcei chodzi mi lepiej niż Gothic 3 na tych samych ustawieniach, z tym że w Forsaken Gods mam jeszcze ustawione 4 krotne wygładzanie krawędzi.  Forsakena i tak kupie jako fan :) , mam tylko nadzieje że nie zepsująpolskiej wersji tak jak z G3.

Berdemer:

--- Cytuj ---Na takim sprzęcei chodzi mi lepiej niż Gothic 3 na tych samych ustawieniach, z tym że w Forsaken Gods mam jeszcze ustawione 4 krotne wygładzanie krawędzi.
--- Koniec cytatu ---
No a dziwisz się? Przecież masz jedną z najlepszych kart graficznych na rynku, to samo procesor  :rolleyes:

Thorus01:

--- Cytat: Berdemer w 27 Listopad 2008, 10:16:19 ---
--- Cytuj ---Na takim sprzęcei chodzi mi lepiej niż Gothic 3 na tych samych ustawieniach, z tym że w Forsaken Gods mam jeszcze ustawione 4 krotne wygładzanie krawędzi.
--- Koniec cytatu ---
No a dziwisz się? Przecież masz jedną z najlepszych kart graficznych na rynku, to samo procesor  :rolleyes:

--- Koniec cytatu ---
Miałem namyśli to że moja konfiguracja jest całkiem podobna do kolegi Ligo, więc nie ma co sie dziwićże chozi płynnie (dla niedowirerzającego Leona) :) POZDRAWIAM WSZYSTKICH FANÓW GOTHICA :D

wowow:
W zmierzch bogów być moze zagram już dziś . Okaże sie czy żeczywiście jest aż tak źle jak sie pisze (wolałbym nie ). Mam nadzieje ze FG nie bedzie ostatnim gwoździem do trumny serii gothic .

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej