Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Opinie o dodatku

<< < (26/79) > >>

stefan666:

--- Cytuj ---Widzieliście?http://pl.youtube.com/watch?v=rxUKxzDtbcc same pozytywy, haha
--- Koniec cytatu ---

Mam pytanie... ten kto komentuje ten film.. yy on jara zioło, daje sobie w żyłę, bierze koks, zażywa herę, szprycuje się, jara jointy? Bo sam nie wiem może on nie komentuje tej gry co trzeba bo... ehh system walki był taki super że nie patrząc na ekran i wciskając sam lpm można było całe miasto wyzwolić więc PROSZÊ WYTÂŁUMACZCIE MI TO  .

Isentor:

--- Cytat: Alfeim w 26 Listopad 2008, 18:32:27 ---"Twórcy, przed tworzeniem dodatku szczegółowo przeanalizowali życzenia graczy... czego efektem jest cała masa poprawek i usprawnień"
"Przede wszystkim zoptymalizowano engine gry, efektem tego jest jeszcze ładniejsza grafika"
"Do tego gra działa płynniej i daje się uruchomić na słabszych komputerach niż podstawka"
"Ulepszony został także system walki wręcz, bezimienny może teraz wyprowadzać... większe ilości kombosów. Już w G3 system walki był na takim poziomie, że porównywano go z grami akcji nastawionymi na bijatyki... teraz bije je na głowę!"
"Ulepszony skrypt sztucznej inteligencji"
"Mówiąc o wyposażeniu nie sposób nie wspomnieć o nowym, przejrzystym ekwipunku"
"Warto również wspomnieć o zniknięciu niewidzialnych ścian..."
Wyciąłem dla was najlepsze "rodzynki" :)

--- Koniec cytatu ---
Gość zapomniał tylko dodać przed tymi tekstami coś w stylu "oto czego nigdy nie dokonano".

Puotek:

--- Cytat: Pienik w 26 Listopad 2008, 19:24:21 ---Mam pytanie... ten kto komentuje ten film.. yy on jara zioło, daje sobie w żyłę, bierze koks, zażywa herę, szprycuje się, jara jointy?
--- Koniec cytatu ---
hehe, właśnie dlatego nie warto wierzyć reklamom :P

Czaroxxx:
To co tu czytam jest jakby nie wiem. Jak to odebrać jako kpinę czy prawdę człowieka niewidomego, bez nóg, rąk i mózgu...

Isentor:
http://www.pcgameshardware.de/aid,668215/Test/Benchmark/Grafik-Tuning_Gothic_3_Mehr_Sichtweite_und_weiche_Kanten/

Panowie może obczaicie tą konfiguracje?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej