Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Opinie o dodatku
Paweł I:
--- Cytat: Sajan w 26 Listopad 2008, 17:59:57 ---Widzieliście?http://pl.youtube.com/watch?v=rxUKxzDtbcc same pozytywy, haha :D
--- Koniec cytatu ---
Mam Zmierzch Bogów i zgadzam się z tym co jest na filmiku.Nie wiem czemu każdy go potępia bo gra jest Spoko!!!!.I zamówiłem Zmierzch Bogów jak będzie w Polskiej wersji językowej to mi przyślą w paczce a ja dam im kasę.
mpx:
powiem tak ja tez go kupie ale nie uwazam ze jest az tak boski [to moje zdanie]
Sajan:
Ja nie potępiam Zmierzch Bogów,lecz ta krótka recenzja pokazała, że Zmierzch Bogów ma same minusy.W sumie pogramy zobaczymy :)
Alfeim:
--- Cytat: Sajan w 26 Listopad 2008, 17:59:57 ---Widzieliście?http://pl.youtube.com/watch?v=rxUKxzDtbcc same pozytywy, haha :D
--- Koniec cytatu ---
"Twórcy, przed tworzeniem dodatku szczegółowo przeanalizowali życzenia graczy... czego efektem jest cała masa poprawek i usprawnień"
"Przede wszystkim zoptymalizowano engine gry, efektem tego jest jeszcze ładniejsza grafika"
"Do tego gra działa płynniej i daje się uruchomić na słabszych komputerach niż podstawka"
"Ulepszony został także system walki wręcz, bezimienny może teraz wyprowadzać... większe ilości kombosów. Już w G3 system walki był na takim poziomie, że porównywano go z grami akcji nastawionymi na bijatyki... teraz bije je na głowę!"
"Ulepszony skrypt sztucznej inteligencji"
"Mówiąc o wyposażeniu nie sposób nie wspomnieć o nowym, przejrzystym ekwipunku"
"Warto również wspomnieć o zniknięciu niewidzialnych ścian..."
Wyciąłem dla was najlepsze "rodzynki" :)
Leon91:
--- Cytat: Paweł I ---Mam Zmierzch Bogów i zgadzam się z tym co jest na filmiku.Nie wiem czemu każdy go potępia bo gra jest Spoko!!!!I zamówiłem Zmierzch Bogów jak będzie w Polskiej wersji językowej to mi przyślą w paczce a ja dam im kasę.
--- Koniec cytatu ---
Wydaje mi sie,że sam nie wierzysz w to co mówisz...Czytałem też, jak pisałeś,że Gothic 3 ma wg Ciebie klimat i misje są bardzo ciekawe-kwestia gustu a jak wiadomo o gustach sie nie dyskutuje.Ale z tekstem,że Gothic 3 jest najlepszą częścią Gothica to już przesadziłeś.Czyżbyś nie grał w żadną z poprzednich?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej