Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Jakie znane nam postacie powinny pojawić się w G4?

<< < (2/3) > >>

Kermitt:
Ja myślę że czas skończyć z tymi przyjaciółmi. Xardas już powinien dednąć w dodatku. Diego nadal urzęduje w Mora Sul w skarbcu i ma w dupie jakieś południowe wyspy. Lester codziennie jara ziele które sam hoduje i nie trafi na wyspy. Milten (to już było w Gothicu 3 [!] w intrze po zakończeniu drogą Adasia) 'jako stary siwy człowiek stanie się najmądrzejszym z mądrych i zacznie przekazywać swą wiedzę studentom'.

--- Cytuj ---Pewny jest tylko Lester.
--- Koniec cytatu ---

Skąd masz pewność że Lester się w Arcanii pojawi ?

EDIT: Nie każdy człowiek jest wszechwiedzący i nie zawsze ma czas by czytać każdy news o Arcanii. Ale mimo dzięki za odpowiedź

Sajan:

--- Cytuj ---Skąd masz pewność że Lester się w Arcanii pojawi ?
--- Koniec cytatu ---
Bo Spellbound oficjalnie to ogłosiło,że będzie Lester napewno w Arcani?Co do reszty przyjaciół też powinni być.

PLShayloPL:
Cóż ja mam tutaj jakieś wątpliwości nie pamiętam czy to miało być historia normalnie rozgrywana po G3 no i ZM czy też przed G1 :p.

Najpierw po: moim zdaniem zależało by to jaką drogą twórcy zechcieli rozpocząć (chodzi mi o to że np. rozpoczynasz przygody z drogi BELIARA/INNOSA/ADANOSA) cóż jak by rozpoczeli ADANOSA to dosyć dziwne ale z tego co pamiętam w G3 Xardas mówił (przy wybieraniu ADANOSA) że muszą zniszczyć czy coś w tym stylu sami siebie przechodząc przez ten portal tym samym hero jest inny ;p, ale jak w G3 ZM powrócił Bezi ? To znaczy że jednak się nie zniszczyli tam, więc tutaj co do postaci to raczej all kumple beziego, Thorus na pewno :p, Pedro wątpie iż wogóle przeżył później :p i dużo innych jakiś new.

Przed: Uuuuu to tu raczej zbytnio by nie było Diega, Miltena i innych gdyż on ich poznał w Górniczej Dolinie tymczasem mógł zyć sobie gdzieś w Myrtanie, więc co do przyjaciół to tu zielono jest xD, ale wtedy chyba przygody by się skończyły kiedy by wrzucali Beziego do GD.

McSloniu:
Moim zadaniem: Wrzód! ;D
A tak na prawdę to Diego, Milten, Gorn i Lester. Choć niekoniecznie w pełnym składzie.
[
quote author=Wybraniec Bogów link=topic=18104.msg129461#msg129461 date=1226769581]
Jakie poztacie z G1,G2,GNK i G3 powinny się pojawić w Gothicu 4?
Moim zdaniem powinien pojawić się Xardas albo Wenzel.
A waszym zdaniem? Piszcie.
[/quote]

Xardas ginie w Zmierzchu Bogów, po za tym był w każdym Gothicu.

Robben:

--- Cytuj ---Xardas ginie w Zmierzchu Bogów, po za tym był w każdym Gothicu.

--- Koniec cytatu ---
Jesteś do tyłu z informacjami, bo Speelbound już powiedziało, że Xardas pojawi się w Arcani (a intrem ze ZB się nie sugeruj, bo zostało zrobione po to, byleby tylko było).

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej