Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Jakie znane nam postacie powinny pojawić się w G4?
McSloniu:
--- Cytat: Robben w 19 Kwiecień 2009, 22:39:32 ---Jesteś do tyłu z informacjami, bo Speelbound już powiedziało, że Xardas pojawi się w Arcani (a intrem ze ZB się nie sugeruj, bo zostało zrobione po to, byleby tylko było).
--- Koniec cytatu ---
Bezsensownie... mimo to jaki jest Zmierzch Bogów to był jedną z kilku części Gothica. Skoro Gothic 4 jest kontynuacją ZB, bo Bezimienny zostaje królem w ZB, a w G4 też nim jest, więc nie rozumiem dlaczego śmierć Xardasa, nie sprawi, iż nie pojawi się w Gothicu 4. Moim zdaniem Spellbound robi błąd. Mi nie podoba się to, że Xardas jest przesz wszystkie Gothicki. Jakiś nieśmiertelny kolo...
Robben:
--- Cytat: McSloniu w 20 Kwiecień 2009, 18:07:51 ---Bezsensownie... mimo to jaki jest Zmierzch Bogów to był jedną z kilku części Gothica. Skoro Gothic 4 jest kontynuacją ZB, bo Bezimienny zostaje królem w ZB, a w G4 też nim jest, więc nie rozumiem dlaczego śmierć Xardasa, nie sprawi, iż nie pojawi się w Gothicu 4. Moim zdaniem Spellbound robi błąd. Mi nie podoba się to, że Xardas jest przesz wszystkie Gothicki. Jakiś nieśmiertelny kolo...
--- Koniec cytatu ---
A tak w ogóle to nie wiem, skąd wziąłeś informacje, że Xardas zostaje uśmiercony, skoro w intrze ZB nie jest to właściwie pokazane.
Oktawian August:
W Arcania: A Gothic Tale powinny się znaleźć starzy przyjaciele Bezimiennego,Xardas,Angar,Thorus,Magowie Wody z G1 i G2NK,Paladyni z G3 czyli Markus,Wenzel,Roland,Cobryn i oczywiście nowe postacie.
Maliniak:
JA uwazam ze lee jako dowodca wojska milten diego lester lares wenzel i wiele innych
Brak uzasadnienia.
Nawigacja
Idź do wersji pełnej