Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Jakie znane nam postacie powinny pojawić się w G4?

(1/3) > >>

Wybraniec Bogów:
Jakie poztacie z G1,G2,GNK i G3 powinny się pojawić w Gothicu 4?
Moim zdaniem powinien pojawić się Xardas albo Wenzel.
A waszym zdaniem? Piszcie.

PwneD:
Według mnie to oczywiście czwórka przyjaciół, bezi i może nowe postacie ( zależy gdzie będzie się działa akcja gry )

Ainur:
Moim zdaniem w Gothic 4: Arcania powinni się znaleźć starzy przyjaciele Bezzimiennego i Xardas, reszta jest nie potrzebna. No i oczywiście nowe postacie.

--- Cytat: Wojo1995 w 15 Listopad 2008, 19:40:56 ---Według mnie to oczywiście czwórka przyjaciół, bezi i może nowe postacie ( zależy gdzie będzie się działa akcja gry )

--- Koniec cytatu ---
Akcja gry ma się dziać nadal w Myrtanie, tak widziałem na screenach. I ma się dziać 10 lat po wydarzeniach z Gothic 3.

Sajan:
@Brunnen:
W Myrtanie?To by było durne..Nowa gra- nowe LOKACJE itp.Dodatek to jeszcze rozumiem..
@topic:
Ja myśle, że Xardas,Diego,Gorn,Milten,Lester,Lares,Thorus no i oczywiście nowe twarze :)

Robben:

--- Cytuj ---Akcja gry ma się dziać nadal w Myrtanie, tak widziałem na screenach. I ma się dziać 10 lat po wydarzeniach z Gothic 3.

--- Koniec cytatu ---
Przecież nie od wczoraj wiadomo, że akcja Arcani ma się toczyć na Wyspach Południowych.

A co do postaci, to powinna się pojawić przynajmniej część starych znajomych. Pewny jest tylko Lester.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej