Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Gildie

<< < (3/5) > >>

Pendulum:

--- Cytuj ---Jak zdobędziesz 25% reputacji u buntowników, będziesz mógł ją kupić od niektórych kupców.
--- Koniec cytatu ---

Właśnie mam już 25% reputacji u bunt. ale nie mogę odnaleźć tych niektórych kupców, czy może taką szatę maga ognia można kupić jedynie w klasztorze... ?

Sajan:
Szatę Ognia możesz kupić np. u Karrypto w Vengardzie ;).

#Milten#:

--- Cytat: gumbas18 w 13 Listopad 2008, 20:34:52 ---Ja myślę że tu złe zrobili ponieważ powinno się dołączać do gildii a przynajmniej jak się założy jakiś pancerz np.paladyna to np. Orkowie powinni się domyślić że jesteśmy paladynem i pracujemy dla Rhobara co oznacza że nie jesteśmy po stronię orków. W Noc Kruka fajnie zrobili ponieważ jak się założy pancerz pirata to bandyci cię atakują

--- Koniec cytatu ---

Nic dodać nic ująć ;] Także zgadzam się z wypowiedzią Robbena.  Szkoda że tu nie ma prostego przyjęcia do gildii.

Ci@cho:
To by bylo troche glupie bo bysmy sie musieli dolaczyc odrazu do orkow lub paladynow. Pewnie byscie nie doczlapali do nordmaru czy varantu wiec tamte gildie by odpadly.

Hussar:
Nie, niekoniecznie. Przecież nie zostajesz na samym początku Paladynem czy Orkowym Najemnikiem. Masz na to duuużo czasu. A nawet gdyby to wolałbym mieć mniejszy wybór, ale żeby ludzie traktowali Paladyna jak Paladyna, Maga jak Maga itd.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej