Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Oceń poprzednika 5
Mantos:
Insektor
O nicku: Taki nijaki, jakby znalazł go w temacie "Walnij głową w klawiaturze i pokaż co ci wyszło" Poza tym jest czerwony! Isu komuch!!!!!!!!!1111111111111jedenjedenjedenjeden
O avatarze: Isek widocznie uznał że palenie na stosie jest już przestarzałe, w końcu mamy XXI wiem, benzyna rlz!
O sygnaturce: Maurycowe przemyślenia i i ten link do siedliska szatana. Poza tym standardowy szit tj: serwisu regulaminu etecera. Jaby nie można było kliknąć na buttony na górze stronki ;/
O prywatnym podpisie: Zgapił od Tiwa i myśli że jest fajny, no niby do niego pasuje, ale według mnie "chuj" byłoby bardziej wymowne.
O userze, słów kilka: Admin to lamaa, kawał chuja chamaa
O jego charakterze: No niby jest ok, ale czasem przesadza, niech se będzie antychrystem (spłonie w piekle!), tylko niech się tak z tym nie obnosi.
Obrazek przedstawiający usera:
Jego tekst/post, który ci się spodobał: "Mantos jest zajebisty"
Zabawna związana z nim sytuacja: Jest ich dość dużo więc ciężko wybrać tą jedną ;p
Twój stosunek do usera: Przeważnie jest znośny.
O co chciałbyś go zapytać?: Dlaczego kłamiesz że nie lubisz chłopców? (;*)
Szarleǰ:
Mantos
O nicku: No mentos. Miętusek. Nienawidze mięty :rolleyes:
O avatarze: Jakiś elfus ^^ Taki nijaki. Nie wiem po kiego dawać do avataru jakiegoś ryja. Brzydkie to (nie żeby mi się chłopcy podobali, ogólnie mówie ^^), ni śmieszne, ni fajne. Nie toleruje tego Mantos... popraw to!
O sygnaturce: To XFire to nie wiem po co tam jest, ale ta druga animacja jest zajebista, pierwszy raz gdy ją zobaczyłem to siedziałem przy tym dziesięć minut i czytałem jak idiota. Gz mentosku, gz :*
O prywatnym podpisie: ... a ma jakiś? :>
O userze, słów kilka: Mętosowo. No taki jakiś. Czasem śmieszny, czasem mądry. Czasem na siłe śmieszny. Nic do chłopca nie mam, miły młodzieniec ;)
O jego charakterze: Nie znam osobiście to się nie wypowiem.
^^
(-.-)
(| . |)
\/\/
Sam narysowałem!!!!!!11oneone
Jego tekst/post, który ci się spodobał: "aha"
Zabawna związana z nim sytuacja: Masa tych z forum weteranum w których brał udział (w sumie jako jeden z kilku), nie potrafie wskazać tej jednej. A jak wspominałem prywatnie go nie znam więc innych nie było :]
O co chciałbyś go zapytać?: Jak miał na imię bocian który cię przyniósł :>?
Dragosani:
Pinat alias Peanut alias Orzech alias ,
O nicku: Obrzydliwie zerżnięty ze skeczy Dunhama. Ale jakoś mi to pasuje do tego nadpobudliwego dziecka. Poza tym forma "Orzeszek" tego nicku jest słit.
O avatarze: Królik? Królik! I gra na gitarze. Ogólnie nawet fajny. NIeco pojebany, jak właściciel zresztą.
O sygnaturce: NIHOOYA! To zapewne przemyślenia egzystencjalne Pinata. W tym okrzyku podmiot liryczny ujawnia swój romantyczny bunt wobec świata i homoseksualne zapędy.
O prywatnym podpisie: Kolejny przykład filozoficznych myśli Orzeszka. Tym razem podmiot liryczny określa sam siebie i zarazem swe marzenia. Autor chciał ujawnić tym, że jego największą w życiu ambicją, jest zostanie fistaszkiem.
O userze, słów kilka: No ogóle znośna menda. Nie wkurza mnie i składa mi ofiary, więc jest w porządku.
O jego charakterze: Jego charakter jest charakterystycznie charakterystyczny jak charakterystyczna charakterystyka charakteru charakterystycznego. Rozumiecie co nie?
Jego tekst/post, który ci się spodobał: "g"
Zabawna związana z nim sytuacja: To że uważał mnie za boga, bo napisałem mu wiersza do szkoły :P
O co chciałbyś go zapytać?: Jak jest różnica pomiędzy kaczką?
Rychu, mag Beliara:
Dargozani
O niku: Fajnym luie takie kojaży mi sie z jakims pokemonem takim fajnym fjoletowym co mial psycho moc i wygral z pikaczu.
O awataże: zajefajny!!!11 to jakaś gwiazda metalu? ni lubie metalu ale zaczne słuhać bo to zajebista muzyka!11
O sygnaturce: Super!!!! lóbie takie. i ten królik fajny. pomoge ci przejać władze nat śwatem! wkleje to!
o prywatnym potpisie: ja mowie ze jestes zbyt fajny i dobry i wogole weteranem estes i nei mzoesz byc złym antyhystem bo to pewnie głupie.
o userze! spoko koleś lubie go! i bedziemy pisac na gg!
o jego harakterze: jest inteligentny i mondry kocham z nim rozmawiac na gg bo jest ekstra. przyznam sie ze gdybym nei byl hetero to chcialbym znim sie sexic :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ObrazeK http://2.bp.blogspot.com/_f-v6V5JDUP4/SL4wDjB3WOI/AAAAAAAAABg/4CBlTc37aY0/S1600-R/Heavy_Metal1+%5B%25P%5D.jpg
jego tekst ktury sie spodobał: wszystkie bo lubie jak do mnie pisze! zawsze jest smieszny i madry i mowi madre rzeczy.
Zabawna zwiazana z nim sytuacja: jak nie wiedzial ze to ja do niego pisze :D i myslal ze to jakas dziewica ktorej nie znam.
o co chaialbys go zapytac: wszystko o nim wiem bo jestesmy kolegami B) B) B)
Serail:
Rychu, mag Beliara[/size]
Nick: Rychu, mag Beliara. Nick ten zmusza użytkowników forum do zastanowienia się, czy w sadze Gothic spotkaliśmyowego Rycha, który był magiem w służbie Beliara. Zaiste, interesujący i dający do myślenia nick.
Avatar: Avatar przedstawia jakiegoś chłopa zamiatającego burdel w Nordmarze. Można więc wywnioskować, że Rysiek utożsamia się z klasą robotniczą przez wstawienie tego avatara. Można więc wysnuć wniosek, iż user ten jest sympatykiem marksizmu, tudzież komunizmu.
Sygnatura: Sygnatura jest Dragosaniego, jedna moim zdaniem lepiej pasuje Rychowi, tak po prostu.
Prywatny podpis: Podpis ten traktuje o zamiłowaniu do Gothica i zwierząt. User chce także sprawdzić naszą czujność poprzez "ale najmniej kretoszczury". W ten sposób sprawdza, czy rozróżniamy fikcję od rzeczywistości. Pomysłowe.
User: Inteligenty chłopaczyna. Zaimponował mi swoimi dwoma wierszami:
"Piaskownica, Jasiu i drzwi"
"W kościele"
Widać, że jest pomysłowy i angażuje się w życie forum, co można było zauważyć już w zeszłym roku...
Charakter: Wrażliwy, inteligentny, mądry, oczytany i wszystko co najlepsze. Co więcej można powiedzieć?
Obrazek:
Ponieważ jest równie wszechstronny jak Leonardo Da Vinci.
Jego tekst, który ci się spodobał: Wszystkie są fajne, śmieszne i mądre zarazem.
Zabbawna sytuacja z nim związana: Ryszard nigdy nie był pośmiewiskiem forum, więc takowa sytuacja nie istnieje.
Pytanie: Kiedy zamieścisz na forum więcej swoich wierszy?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej