Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Oceń poprzednika 5
Serail:
Canisek
O nicku: Co można o nim powiedzieć. Po łacinie oznacza psa, a po hebrajsku "wsadź mi łyżkę w odbyt". Więcej mówić chyba nie trzeba...
O avatarze: Ktoś mądry i śmieszny pewnie zarzuciłby jakąs anegdotką, czy cuś, ale ja tylko powiem, że ten gość z avka ma zajebistą emo grzywkę...
O sygnaturce: Głowy nie dam, bo z biblii dobry nigdy nie byłem, ale przedstawia ona chyba poprawiny w kanie galilejskiej.Ogólnie sygna jest słit i trendy.
O prywatnym podpisie: "Pies wyje do księżyca, człowiek do mikrofonu." Czyli Canisek stwierdzi, że wyje do księżyca, bo przecież w przetłumaczeniu Canis to właśnie "pies". Hmm, ciekawe wyznanie. Jaka szkoda, że tak rzadko jestem w Chojnicach, bo bym sobie posłuchał jak Caniso wyje wieczorami wystawiając łebek przez okno. ^^
O userze, słów kilka: Było między nami kilka spięć, ale już od jakiegoś czasu się żeśmy nie pożarli, czyli jest dobrze. W ogóle wydaje mi się, że taki lepszy się trochę zrobił odkąd ma tego weterana. ;p
O jego charakterze: Hmm, chyba troszku za bardzo na powaznie bierze Marant i te sprawy... Swoją drogą własnie wyobraziłem sobie, jak Canisio mówi do swej lubej "Possij moje ostrze Valfden". Hyhy. xD Life is brutal.
Obrazek przedstawiający usera:
To tak odnośnie mojej porzedniej wypowiedzi. ;]
Jego tekst/post, który ci się spodobał: No nie wiem, było coś takiego o masturbacji gdzieś na forum, ale zacytować bym nie potrafił teraz. ;p
Zabawna związana z nim sytuacja: Najbardziej rozbawiło mnie to, jak żegnałem się z nim w forum dla MG. Nic więcej nie przychodzi mi do głowy. ^^
Twój stosunek do usera: Aktualnie nic do niego nie mam.
O co chciałbyś go zapytać?: Czy dodasz mnie do znajomych na NK? :D
Dragosani:
Serailito alias Rychu alias Ana alias MooN
O nicku: Człowiek o wielu nickach. Jego obecny jest brzydki. To przez to "ito". Bez tego wyglądało lepiej. Ale i wtedy również był wstrętny. Taki zbyt... Serailowy.
O avatarze: Ukazuje on największa ambicję i marzenie Serka. A jest nią ciągłe wielbienie Maurycego i wylizywanie mu dupy.
O sygnaturce: Jakiś zakapturzony, napakowany pan. Jakby na tym forum nie było dzieci (choćby w osobie Serka :P ) to bym napisał ze jest chujowa i szpetna jak Rów Mariański pana Mariana, ale ze gówniarzeria jest to obecna to napisze tylko że nie przypadła mi do gustu.
O prywatnym podpisie: Zajebisty.
O userze, słów kilka: No cóż... Dzieciak, który chciał być starszy. Pewnie miał problemy egzystencjalne i te próby pomagały mu to przeżyć. Poza tym jest mendą. Czy ma jakieś zalety? Nawet jeśli, to przecież o tym nie napisze :P
O jego charakterze: Hmm... no tak jak wyżej. Menda jest i tyle. Ale to go nie wyróżnia. Z drugiej strony mendami zazwyczaj nazywam tych, których w miarę lubię.
Obrazek: Tak a'propo avatara
Jego tekst/post, który ci się spodobał: Nie lubię wypełniać tego pola. Więc nie zmusicie mnie!
Zabawna związana z nim sytuacja: I drugie nie lubiane przeze mnie pole. Za dużo było takich sytuacji, by coś tu wpisywać. Jego całe zachowanie jest parodią życia normalnego człowieka.
Twój stosunek do usera: Nie przeszkadza mi. Pozwolę mu żyć
O co chciałbyś go zapytać?: Byłeś grzeczny?
Serail:
O nicku: Kiedy po raz pierwszy przeczytałem ten nick, to zrozumiałem co czuł Hitler do żydów. Okropny wytwór śliskich komóreczek mózgowych Dragusia. Awful... ;/
O avatarze: Gdyby nie to, że tego chuja Jezusa nienawidzę, to bym powiedział że avek jest do dupy, jak i cała reszta Dragosaniego, no ale w związku z tym, co przedstawia owy avatar powiem tylko, że jest słit i trendy.
O sygnaturce: Kroolik, wszystkie króliki na forum zdążyły umrzeć ze starości, ael ten Dragusiowy jeszcze się trzyma. Kilka linków i to wszystko. Ogólnie to sygna jest chujowa, jak 100 odcinek Klanu...
O prywatnym podpisie: Ten cytat mi się coś kojarzy z moim wywiadem, który przeprowadziłem z Dragiem do biula, chociaż głowy nie dam. ;D
O userze, słów kilka: Satanista, antychrysy po niedawno napisanej maturze, któremu zajebali repa. I dobrze. Na pohybel satanistom!
O jego charakterze: Taki tajemniczy skurwiel. Co by tu więcej o nim powiedzieć...
Obrazek:
Hihi. ;D
Jego tekst/post, który ci się spodobał: Ten który ostanio wylądował w "post dnia". ^^
Zabawna związana z nim sytuacja: Najbardziej rozbawiło mnie jego oburzenie w Forum weteranum, jak się dowiedział, że zabrali mu reputację. :D
Twój stosunek do usera: To można tu aż tyle przeklinać? Jak nie, to się lepiej nie wypowiem. xD
O co chciałbyś go zapytać?: Czy byłeś kiedyś na roratach?
Grison:
Serailito
O nicku: Wariacja na temat podstawowego nicku. Nie podoba mi się prawie tak bardzo jak zdjęcia Sławka na naszej klasie. Zmień to proszę ;/
O avatarze: Obraz nędzy, rozpaczy, molestowania nieletnich i zwierząt. Czyli profil Iśka-Miśka. Pokazuje to w jakim stopniu Serek jest zafascynowany osobą tegoż narkomana-zboczeńca-recydywisty i miłośnika żelek. Jest tam wyraz "love", a że miłość jest ślepa to nie ma co sie Serka czepiać. W przeciwnym razie już dawno zgłosiłbym sprawę do trybunału spraw do przestępstw seksualnych w Strasburgu.
O Sygnaturce: Photoshop rządzi czyż nie? Jakaś mhhhoczna postać fantasy. Nic specjalnego. Bardziej cieszyłbym się jakby była tam jakaś naga pani ;p
O prywatnym podpisie: Dzięki Bogu brak.
O userze, słów kilka: Nabrał prawie całe TG w związku z pewnymi sprawami które są i tak niemal każdemu znane. Szacunek dla niego za to, że tego dokonał i kondolencje z powodu motywów, które go do tego posunęły. Pracowity był przez spory odcinek czasu. Kiedyś mod, jeden z mz w marancie, współtwórca biuletynu oraz modder - teraz mój analny przyjaciel.
O jego charakterze: Jak zawsze... Menda. Mało kiedy mówi coś na poważnie. Może to i dobrze. Niekiedy zabawny, czasami nawet bardzo. Lubię go ;*
Jego tekst/post, który ci się spodobał: Dużo było... Ale... :D
--- Cytat: Serailito w 02 Styczeń 2009, 21:39:51 ---Pożegnania nadszedł czas... Tak właśnie dzisiaj przypada ta smutna chwila, kiedy po kilku miechach walczenia na "dwóch frontach", czyli życie prywatne i TG nastaje kres, mówiąc kolokwialnie, jedna ze stron przegrała tę batalię, wypadło na to, że przegrało TG. W dniu dzisiejszym żegnam się z posadą moderatora i MG, pozwólcie więc, że podsumuję moją współpracę z wami. Nie zrobiłem dużo, to fakt. Raptem kilka zadań, nic więcej, może więcej powiem o samych MG. Grison, zawsze cię lubiłem i lubił cię będę, dlatego bardzo miło wspominam naszą współpracę, zarówno moderatorów jak i MG. Gunses, nie znaliśmy się zbyt dobrze, ale wydawałeś mi się gościem w porządku, żyj zdrowo i miej gromadkę dzieci. Canis, byłeś i będziesz jebanym w dupę kutasem, szczerze mówiąc wolałbym gołą dupą po kaktusie jeździć niż patrzeć na twoją szkaradną mordę. Raz widziałem cię na NK i omal się nie zrzygałem, bo jak widać twa mondrośc idzie w parze z urodą. Powiem ci jeszcze jedno jesteś pośmiewiskiem wśród większości, jeśli nie wszystkich, weteranów. Mówię szczerze. Jeb się skurwysynie, a w nienawidzenie ciebie wkładam tyle siły ile ty w masturbację.
Nie przypominam sobie żadnego MG więcej, a z isentorem żegnał się nie będę, bo z nim kontakty utrzymywał będę.
Dzięki wszystkim, oprócz Canisa.
--- Koniec cytatu ---
Zabawna z nim sytuacja: Kiedy okazało sie, że to on jest Rychem Magien Beliara. Wtedy rzucił moda, a na następny dzień znowu miał posadę ;]
Twój stosunek do usera: Póki co to tak 5/10 biorąc pod uwagę, ze 10 to miłość absolutna ^^
O co chciałbyś go zapytać? W jakim stopniu Muminki wpłynęły na jego dzisiejsza psychikę i relacje z rówieśnikami.
Isentor:
Grison
O nicku: W ogóle jakiś taki nijaki. Nic nie zmienia od kilku lat. ÂŻadnych jezusów, dziewic, krwi zła czy satana. Gris łer is jor pałer?
O avatarze: Pięcioramienna, czarna gwiazda, tyle że na białym tle. Niesie za sobą ukryte przesłanie umiłowania komunizmu przez Grisa. Choć jest zawziętym przeciwnikiem tego co w zwyczaju ma pieprzyć kozłow w głębi serca ma swojego małego irytującego komunistę. Jak każdy z czerwonych drani. Ponadto sypia z komuchem za reputacje.
O sygnaturce: Muppet ujeżdżający modelkę symbolizuje dominacje nad kobietami jaka cechuje życie seksualne Grisa.
O prywatnym podpisie: Nie ma bo nie umie wpisać. Lama!11one
O userze, słów kilka: 1 słowo reputkowa dziwka, 2 słowo reputkowa dziwka, 3 słowo reputkowa dziwka.
O jego charakterze: Nigdy nie próbuje udawać kogoś kim nie jest, wszak kim on mógłby być? Nigdy nie udaje mądrego, wszak nigdy mądry nie będzie. Ale zawsze, gdy tylko pojawi się wśród nas. Oczarowuje swoją aurą słitaśnego i niewinnego dziecka z paczką żelek.
Jego tekst/post, który ci się spodobał: ";*"
Zabawna związana z nim sytuacja: Takich mamy masę. Wystarczy, że się zaloguje.
Twój stosunek do usera: Powiedzmy, że lubię.
O co chciałbyś go zapytać?: Czy to ty zjadłeś tego kota co mi go wczoraj na ofiarę złożyli?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej