Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Oceń poprzednika 5

(1/8) > >>

Isentor:
Sens tematu jest prosty. Oceniasz według podanego wzoru autora ostatniego postu.

Wzór:
O nicku: (oczywiste)
O avatarze: (oczywiste)
O sygnaturce: (oczywiste)
O prywatnym podpisie: (oczywiste)
O userze, słów kilka: (oczywiste)
O jego charakterze: (oczywiste)
Obrazek przedstawiający usera: (oczywiste)
Jego tekst/post, który ci się spodobał: (jakiś cytat, zwrot, lub cały post, który kompletnie ściął cię z nóg, zasmucił, czy nawet podniecił)
Zabawna związana z nim sytuacja: (oczywiste)
Twój stosunek do usera: (lubisz go, boisz się, a może ubóstwiasz?)
O co chciałbyś go zapytać?: (oczywiste)

Regulamin:
Odpowiadamy pełnymi zdaniami. Nie mniej niż dwoma zdaniami do jednej kategorii. Nie będziemy nikomu liczyć wyrazów ale jeśli ktoś nie zna usera niech sobie daruje, jak ma pisać jakieś głupoty na siłę. Niech lepiej pójdzie poszukać czy go w kuchni nie ma...

Serail:
O nicku: Isek wywalił ze swojego niknejma to cudowne "R" i zastąpił je "r" , przez co stał się przeciętny jak Finczyk w Finlandii. Cóż, o samym nicku rozpisywał się nie będę, bo cholera wie co on tam znaczy, ale kiedyś czytałem że to twór generatora nicków.
O avatarze: Jakaś włochata małpa z jednym okiem, a na pierwszym planie widnieje "ISENTOR". Cóż, ma przynajmniej avatar ze swoim nickiem ;]
O sygnaturce: Kilka linków do miejsc, które czasem się przydadzą. Pod spodem jakiś cytat, ktoś kiedyś mówił, że to z "Dr. House'a"  ale głowy nie dam, a pod spodem Altairowa sygna.
O prywatnym podpisie: No, oto opis Isentorqa, "zbyt pokręcony, by żyć"- zgadzam się z tym w stu procentach, bo tego co czai się w główce Mauryca nie wie nikt, nawet najstarsi indianie.
O charakterze: Cóż, to zależy po internecie krążą legendy, że Isu powiedział kiedyś "dziękuję", ale serwis paranormalne.pl powiedział, że to niemożliwe. A tak naprawdę, to Is jest dobrym chłopaczyną, po prostu nie lubi gdy ktoś mu truje dupę (pozdrowienia od Serka ;*).
Obrazek przedstawiający usera:
Jego tekst/post, który ci się spodobał: Hmm, no nie wiem. ÂŚmieję z się z wielu jego "żarcików", żeby mu przykrości nie zrobić. ;]
Zabawna związana z nim sytuacja: Czy ja wiem, nigdy nie starałem się takich sytuacji zapamiętywać, jeśli jednak miałbym coś wybrać, to myślę, że to kiedy IsentoR poprosił mnie o wysłanie ważnego maila w jedno miejsce w sprawie TG, odpowiedź dostałem w ten sam dzień, jednak nie chciałem przekazać mu w wypoczynku i odpowiedź dałem mu gdzieś 2 tygodnie potem. Ale Isek się wtedy zirytował, że szkoda gadać. ;p
Twój stosunek do usera: Cóż, uświadomił mi jedną, bardzo ważną rzecz, że nie można zaprzyjaźnić się przez internet, ja poszedłbym dalej i powiedziałbym, iż przez internet nie można wywnioskować, czy dana osoba jest wrogo, czy przyjaźnie nastawiona, nie mozna przecież przez tlen//g wyczuć ironi czy też innego gówna. Jeśli miałbym jednak wybierać, to jak już mówiłem, Isek to dobry chłopaczyna.
O co chciałbyś go zapytać?: Gdzie by poleciał gdyby miał rakietowe wrotki? (On odpowie na to?)

Sprostowanie:

Avatar wraz z podpisem został usunięty przez totalitarne władze TG, nie będę wymieniał nicka, ale powiem że nie chodzi o Isa. Cóż, sygnę zmieniłem przed napisaniem twojego posta, a przedtem miałem jedną taką fajną od Peanuta, więc wiesz. Co do mojego wieku, to mówiłem już kilka razy, jestem na studiach, pracuję, lecz tutaj, na forum to nie ma znaczenia, mogę rozmawiać nawet z 8 latkiem, jeśli tylko będzie wystarczająco inteligentny. Co do dwóch pytań, cóż, koni nie lubię, bo nie podoba mi się jak srają na wiejskie drogi, przez które często zmuszony jestem prezjżdżać, a gejem nie jestem! To, że wysłałem Griskowi prezent na Naszej-Klasie niczego nie znaczy! Mój nick jednak nie wziąłem od słowa serial", lez wpisałem w generatorze nicków moje imię i nazwisko, potem pozmieniałem literki i wyszło Serail. Jeśli zaś chodzi o Ryha, to podczas "Rychugate" nie wyglądało to za ciekawie, teraz jednak mamy co wspominać, a ja nie biorę tego wszystkiego aż tak poważnie. Zawsze jednak kiedy w tv leci reklama "Oszczędzaj z rysiem Ryszardem" przypomina mi się Rychu, mag Beliara. ;]

Baś-ka:
Serail (Bueheh)
O nicku: Serail, no skojarzenie jasne, przychodzi na myśl serial, i myślę że stąd wziął ten nick. no chyba że miał jakieś inne tajemne źródło ale o tym nie wiem.

O Avatarze: Ekhem, nasz Endriu pojawił się na forum. Pewnie po to by kultywować kulturę pracy i pobieraniu zasiłku w stylu seraila. Zawsze lubiłem naszego kochanego polityka, więc piękny avatar!

O sygnaturce: Mhroczny facio, hm pewnie z jakiejś gry? Sygnaturka jakoś mi się kojarzy z tą Diomedesa, bo praktycznie na obu jest jakiś gościu i nick usera. Taka ta sygnaturka, nijaka, ale moze być.

O prywatnym podpisie: Nie no kto jak kto ale Serail jest ostatnią osobą którą bym podejrzewał o takie zamiary. Ehh, co ten postępujący świat robi z ludźmi, nawet taką normalną osobę jak Serail sprowadza na złą drogę. Szczerze, to nie radziłbym Ci kroczyć tą drogą zUa.

O charakterze: Hmm, ciężko by tu wszystko sprecyzować, rozmawiałem z nim kilka razy i sprawia wrażenie spokojnego gościa, z którym łatwo się można dogadać. Serail jest, hm po prostu normalny nie ma jakiś tam swoich widzimisie.

Jego tekst/post, który ci się spodobał: Post Rycha Maga Beliara w którym pisał że jest powszechnie lubiany. Odpowiedzi na tamten post były jedyne w swoim rodzaju.

Zabawna związana z nim sytuacja: Najbardziej związana z nim sytuacja była z Rychem który terroryzował forum przez jakiś czas. Po prostu niektóre posty rycha były seryjnie, dobre.

Twój stosunek do usera: Hmm,  ogólnie rzecz biorąc Serail, to swój chłop, nawet jak już ma szkołę za sobą nie wyznaje zasady "Jestem starszy a ty jesteś młodszy, więc jestem lepszy". Można z nim normalnie pogadać jak z rówieśnikiem.

O co chciałbyś go zapytać: Spytałbym go czy jest gejem i co sądzi o koniach.

(Prosiłbym gdyby ktoś już mnie chciał oceniać, żeby to była osoba którą, znam bo lepiej czytać opinii o sobie od znajomych, niż od osoby którą, widzi się pierwszy raz w życiu. To taka mała prośba :P

Już poprawione :D)

Odpowiedź:
Co do twojego pytania, to nie mam ulubionej gry. Jednak bardzo lubiełm kiedyś Max Payna jedynkę, te dreszcze emocji były jedyne w swoim rodzaju. A z tych nowszych gier, lubię crysisa za wolność wyboru zabijania i masę do tego sposobów, zasadzek itp.
Co bym zmienił na TG? Hm, ciężko odpowiedzieć, właściwie TG jest dobrą stronką w takiej formie w jakiej jest teraz, no może tylko przywrócenie licznika postów bym poparł, a tak to nic po za tym.

Aaa a co do podpisu to dokładnie chodziło mi o kawałek tekstu piosenki "Jesus of Suburbia", w wolnym tłumaczeniu to by było: Biegnij! Uciekaj! Znajdź to w co wierzysz!

Ainur:
                                                   Rahtar

Nick-Rahtar kojarzy mi się jakoś z piratami a nick nawet oryginalny.

Avatar-Jakiś szkieletor podobny do kota. A jak napisałem powyżej pirat.

Sygnaturka-Nie wiem o co chodzi ci z tym filmikiem ale niech państwo sobie zobaczą. Sygna przeciw króliczkom też jest niezła,ale strzeż się Rahtar przed Dragosanim bo jego króliki cię zjedzą XD.

Prywatny podpis-Nie wiem co mam sądzić o jego podpisie ale z tego co udało mi się przetłumaczyć to znaczy ,,Bieg! Ucieknij! Znajdować, co wierzysz!

Charakter-Nie miałem okazji z tym userem porozmawiać ale wydaje się być miły i pomocny. Pisze też czasami krótkie posty a czasami długie rozbudowane.

Jego post,który ci się spodobał:-Nie umiem dokładnie powiedzieć,który to tekst ale to chyba ten ,,Dodajcie jeszcze shreka i osła  :D to będzie ok ''

Zabawna sytuacja z nim związana-Czytałem jego posty ale nawet nie mogę sobie przypomnieć takiej sytuacji.

Stosunek do usera-Szanuję tego usera i go nawet lubie za nawet długi pobyt na TG oraz za rozbudowane posty.

O co chciałbyś go zapytać-Chciałbym go zapytać jakie są jego ulubione gry oraz co chciałby zmienić na TG.

P.S
Co do twojej prośby Rahtar to ja cię przecież nawet znam.

Robben:
                                                                    Darth Vader

O nicku: pewnie z gwiezdnych wojen... No cóż ten nick mi się bardziej podoba niż wcześniejszy (Zietek!!!), ale nie powala mnie. Tak zwyczajny po prostu, którego nawet łatwo zapamiętać i wymówić. W sumie może być.
O avatarze: oczywiście też gwiezdne wojny. Nie interesują mnie gwiezdne wojny, tak więc ten avatar z tym gościem nie za bardzo mi się podoba. Ale zaś nie jest najgorszy.
O sygnaturce: pan nie ma żadnej sygnaturki, tylko podpis ,,Niech moc będzie z tobą'', haha, nic fajnego. Ale fajnie, że mnie podtrzymujesz na duchu tym tekstem.
O prywatnym podpisie: znowu ,,Niech moc będzie z tobą''. Takiego podpisu to szkoda czytać. Po co dwa razy to samo pisać? Wstawiłbyś jakiś lepszy tekst, a nie takie głupoty.
O userze słów kilka: pisze takie sobie posty z błędami, mało wnoszące do tematu, niezrozumiałe, śmieszne i głupie oraz krótkie. Dawno go nie widziałem na forum, ale jak widać wrócił. Mam nadzieję, że się chłopak teraz poprawi i nie będzie pisał tylko dlatego, żeby nabić sobie posty i przestanie być n00bem.
O charakterze: nigdy z nim słowa na komunikatorze nie zamieniłem, przez co nie wiem jaki on naprawdę jest. Na forum wydaje się być trochę nierozgarnięty, więc w rzeczywistości też pewnie taki jest. Myślę jednak, że jego zachowanie nie jest naganne. Nie awanturuje się, więc chociaż tyle dobrze :D.

Jego tekst/post, który ci się spodobał: jest ich sporo, ale wybrałem ten: Skąd wiesz że śniący przywołał orków!Orków nie przyzwał śniący tylko beliar!A może to po prostu jakaś rasa która z niewiadomych przyczyn była w gothicu!. Muszę przyznać, że do tej pory ten post mnie zwala z nóg. 
Zabawna związana z nim sytuacja: no, z takimi gośćmi to jest zawsze sporo zabawnych sytuacji, ale najlepsza to była ta, kiedy próbował się bawić w moderatora. W jednym temacie napisał ,,Temat zamykam''. Niestety ta sztuka mu się nie udała :(.
Twój stosunek do usera: szczerze? Nie liczę się z tym userem w ogóle. Ani go nie lubię, ani lubię, po prostu jest mi obojętny. Co prawda nie jestem do niego źle nastawiony, raczej tak pozytywnie, o ile nie powie na mnie oczywiście złego słowa.
O co chciałbyś go zapytać?: kiedy zmądrzejesz i dorośniesz (pytanie retoryczne) ::)? I czy po tej opini na ten temat mnie lubisz? To w sumie tyle.

@down - nie prawda, że noszę dziurawe bokserki, bo ich nie noszę.  

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej