Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Oceń poprzednika 5
Metztli:
Grison
Nick: ÂŹle, baaardzo źle mi się kojarzy. Bo rymuje się z prison a to znaczy więzienie. A więzienie nie jest fajne. Dlatego takie jest straszny ten nick...
Avatar: Brzydki pan w masce gazowej. Najwyraźniej coś mu bardzo śmierdzi dlatego ją założył. W sumie niebrzydki avek i nawet mi się podoba ;) Mam wrażenie że to postać z jakiejś gry jest.
Sygnaturka: Obejrzałam filmik i nawet smutny się okazał. Ale to raczej nie jest możliwe to co jest na tym filmiku... chyba
O prywatnym podpisie: No i wydało się, Grison chodzi i robi dzieci a potem je biedne straszy. Zły z niego ociec...
O userze słów kilka: Jest conajmniej dziwny, co w sumie nie jest dziwne. No cóż, w sumie to on (ona?) jest biedny(a?) i taki malutki(a?) i tak mi go (jej) szkoda, bo tutaj na tym forum może mu się stać krzywda bo to takie słodziutkie i niewinne maleństwo.
O jego charakterze: Radony i słodziaśny jak każde małe dziecko
Obrazek:
Jego tekst/ post który mi się spobał: W sumie żaden, bo nie czytam postów siedmioletnich dziewczątek
Zabawana z związana z nim sytuacja: Jakoś nie widziałam, może dlatego że a)żadko jestem na czacie b) jak by się spokojniejszy wydaje jak jestem na czacie. Ale z tego co wiem to mały zboczuszek z niego
Twój stosunek do usera: Mam ochotę go (ją?) przytulić bo to takie niewinne maleństwo skazane na spaczenie przez zUycH i mhRoCznycH userów TG
O co chciałabym go zapytać: Czy wolisz różowego króliczka playboya czy sado-maso misia?
Eric:
Metztli
Nick: Hie, hie... Fajnie się go wymawia, można sobie język połamać, no ale co mnie do tego. Przynajmniej oryginalny :P
Avatar: Gdybym był pokemonem pewnie powiedziałbym tak : "JaKi $łiTa$ny ^^", ale nie jestem więc powiem po prostu - fajny. Ten króliczek zarąbiście wygląda.
Sygnatura: Co sie będę rozpisywał... "Klasyka" czyli jakiś obrazek i .in xD Cóż, ja też tak mam x] A obrazek fajny. Met zawsze skądś takie fajne cuś znajdzie x]
O prywatnym podpisie: w pełni się z nim zgadzam :P
O userze słówk kilka: Co tu dużo mówić : sweet vampire xD. Uważajcie bo ona lubi od tyłu... no tego ugryźć, a nie, zboczki xP.
O jego charakterze: Radosna, "słitaśna" XD, no co by tu jeszcze... Hmm. Słucha dobrej muzyki :D
Obrazek:
Jego tekst/ post który mi się spobał: Pisze na tyle mądre posty, że raczej zabawne ani specjalnie inteligentne nie są XD
Zabawna związana z nim sytuacja: Jak mi w poprzedniej edycji, dała do obrazka jakiegoś kota, a najlepsze jest to, że na mnie w szkole mówią kotek x]
Twój stosunek do usera: Lubię ją, bo jeszcze mi nie podpadła... Jeszcze :P A poza tym to... a już nic nie wymyślę x_X
O co chciałbym go zapytać: Kto Cię zaraził manią na vampirki?
Serail:
Diomedes
Nick: Z tego co pamiętam z j.polskiego i historii, to był to był to król bodajże Tracji. Co do samej persony Tgowej, to cóż, nie wiem co go skusiło do wybrania sobie takiego niknejma, ale zły nie jest.
Avatar: Gdybym był zboczonym erotomanem, to powiedziałbym, ze jest to zaschnięte nasienie na firance z wygraberowanym "Diomedes", ale że nie jestem, to nie powiem nic...
Sygna: Cóż, zrobił ją sam. A na niej widnieje jakaś postać obok której pisze 'Dark Angel", cóż ładne to to jest.
Prywatny podpis: Taa...
O userze: Cóż, gadałem z nim 4 razy, jeśli wierzyć mojemu tlenowemu archiwum. Taki ot szarak. ;] Zwykły człowiek.
O charakterze: Cóż, komunista albo hipis, bo nie chcaił kasy za sygnę, co w dzisiejszych czasach jest dziwne.
Obrazek:
Jego tekst, który ci się spodobał: Patrząc na jego ostatnie posty i rozmowy na tlenie, to nie było takiego świetnego tekstu, który zwaliłby mnie z krzesła i sprawił, że poturlałbym się pod ścianę.
Zabawna związana z nim sytuacja: Cóż, nie zanotowałem czegos takiego.
Twój stosunek do usera: Lubię go, bo zrobił mi sygnę, a jako że jestem znany z tego, że młodzież na forum traktuję na równi z "dorosłymi", to wiek raczej nie ma wpływu na to, jakie uczucia do niego żywię. ;p
Pytanko: Czy gdybyś miał drewniane prącie, to byś to zoperował?
Sprostowanie: Nie wiem nic o tym, że jakiś Kazimierz mi się przyglądał. To jest kłamstwo. Jeśli chodzi o podpis prywatny, to zauważyłem, że Mantos napisał, ze jest mondry, a ja w swej mondrości napisałem, że jestem od niego mondrzejszy. Co do życia prywatnego, to ostatnio coraz rzadziej mam czas siedzieć z wami szaleńcami, ale nie grozi mi jeszcze brak czasu na was- moje złotka. Grison, wierz mi albo nie, niedawno czytałem ten felieton, jak i kilka postów o moim multikoncie i śmiałem sie tak jak (no własnie nie wiem jak ;/). Co do dystansu, który Gris utrzymuje do mnie, to to kłamstwo jest, nie ma miedzy nami żadnych granic. A czy lubię żelki? Tak, ale tylko te o smaku marchewkowym. Mniam.
Grison:
Serail
Nick: Coś jakby Samo ÂŻycie... może M jak Miłość. Niee to jednak nie serial tylko Serail ;] Nie wiem co go skłoniło do wymyślenia tejże nazwy ale już sie do niej przyzwyczaiłem. Na pewno lepsza niż poprzednia "hagen4" ;p Dźwięczna i słodziuchna. To tego stopnia słodziuchna, że ostatnio na dyktandzie napisałem "Kazimierz oglądał serail" zamiast "serial" o.O
Avatar: Jakiś chłop ze wsi ubrany w garnitur. Wygląda na to jakby śmiesznie mówił. Kompletnie nie wiem kto to jest ;/
Sygnatura: Toż to mhhoczny wędrowiec! Taka sobie sygnaturka. Nawet troszkę bardziej taka sobie niż mniej ;p Kolorystyka fajna. Rysunek troszkę mniej.
Podpis: Cóż... nie ma to jak robić z siebie mondrego na własne życzenie. Niestety ciemna masa nie może być mondrym ot tak np. jak Canis, który swego czas zdobył ten przydomek z dnia na dzień. Nadal próbujcie drogie dzieci a moźe kiedyś... kiedyś zasłużycie na to miano.
O userze: No oczywiście mod dobry. Nie grozi mu zakaźna choroba zwana życiem prywatnym, ponieważ pracuje na TG ;] Szkoda tylko, że to multikontysta i kłamca ;/
O charakterze: Fałszywa glista... wróć... prawdomówny i wzorowy kolega. Niechaj nasza przyjaźń kwitnie! Bardzo pomocny. Mamy chyba podobne poczucie homoru co sie chwali. Loffćam go!
Obrazek: Isentor i Serail :D
Jego tekst, który ci się spodobał: Od cholery było tych śmiechowatych wypocinek.
A tu takie pierwsze z brzegu:
--- Cytuj ---Też tak kiedyś mówiłem "Nie jestem alkoholikiem". Stale to sobie powtarzałem.
Czy to coś dało? Nie.
--- Koniec cytatu ---
Zabawna związana z nim sytuacja: Felieton tzw. "przeprosinowy" związany z multikontem i z jednodniową utratą moda. Może to nie po Bożemu ale śmiałem sie jak niemowlak, któremu ktoś pokazał kolorową grzechotkę.
Twój stosunek do usera: Nie do końca mu ufam, a do większości z tego co pisze podchodzę z dużym dystansem. Mimo lubię go bo chyba się w gruncie rzeczy rozumiemy. Prafta ;*?
Pytanie: Czy lubisz żelki? Bo ja bardzo.
Szarleǰ:
Grison
Nick: Sam w sobie ciekawy. Nie spotkałem takiego, choć stokroć bardziej wolałem Kapitana Grega. Ale o gustach sie nie dyskutuje.
Avatar: Ta obleśna gwiazdka stała się symbolem homoseksualistów. Ogólnie rzecz biorąc nie mam pojęcia skąd Grison ją wziął, ale jest bardzo sympatyczna (tak na oko). Tylko że od samego patrzenia niedobrze się robi ;].
Sygnatura: Fajna, fajna...
Podpis: Kawałek piosenki RHCP, który spotyka się często. Nic nadzwyczajnego.
O userze: Co ja mam tu napisać. Mówią, że był dobrym modem, no ale to było dawno i nie prawda. Teraz pisze dobre posty, jest miły dla innych użytkowników i tak ogólnie... porządny chłopok.
O charakterze: Przebiegły, szczwany lis. Durny człowiek. Zbyt poważny. Ale co tu dużo mówić, ten typ tak ma. A tak na poważnie to człowiek ten potrafi mnie rozbroić swoimi żartami, gdyż jest to człowiek prześmiewczy, aż miło się z nim gada. Bywa, że niektóre jego żarty już przekraczają granicę dobrego smaku, lecz to na prawdę sporadycznie, więc jestem w stanie mu to wybaczyć.
Obrazek:
Chyba nic nie określa go lepiej, niż ta gwiazdeczka ;].
Jego tekst który ci się spodobał: "siema"
Zabawna związana z nim sytuacja: Kiedy zaczął rozmawiać z moją siostrą o damskiej bieliźnie.
Twój stosunek do usera: Nienawidze gnoja.
Pytanie: Nosisz stanik?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej