Tereny Valfden > Dział Wypraw

Opętani wieśniacy

<< < (10/23) > >>

Devristus Morii:
- Ciekawe gdzie jest szósta? - rzekł Dev i uniósł się. Z góry miał znakomity widok na dół stodoły jak i górę. Rozejrzał się....

Elrond Ñoldor:
- Ehhh... - westchnął elf i przeteleportował się za plecy dziewczyny. Uderzył ją pięścią w potylicę, a ta straciła przytomność spadając twarzą w kałuże. Elf zaciągnął nieprzytomne ciało na środek stodoły, związał powrozem i wziął od któregoś z nekromantów zwój z czarem wygnania (bo nie przypominał sobie by mu ktoś takowy dawał), przyłożył do czoła i wyzwolił energię. Ciało lekko dygotało by po chwili pozostać w bezruchu...

Mantos:
Zakonnik dezaktywował aurę
- Heh, urządziła sobie piknik. Elrondzie, nie musisz za mną ciągle łazić i zabierać dziewczyny - powiedział rozeźlony Mantos

Elrond Ñoldor:
-Bo jestem starszym bratem więc to mi przysługuje pierwszy udział w dziewczęciach - powiedział elf z uśmiechem na ustach. - A tak poza tym też chciałem którąś odczarować, a nie gapić się w strop i muchy liczyć...

Canis:
- no to 5 złapanych... jeszcze 3 jak mniemam... miało być ich 8...
zacząłem rozglądać się i przemierzać stodołę w poszukiwaniu ich, wyjąłem już kolejna runę wygnania z saszetki i rozwinąłem...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej