Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Gameplay Arcania: A Gothic Tale
Lesterek:
Czym myślicie że w tak wczesnej fazie produkcji AI a tym bardziej FAI jest już gotowy?
Wątpię, nie widzę aby cokolwiek na tym gameplayu było złe, wszystko mi się podoba.
Paweł I:
Na tym gameplayu wszystko mi się podoba, bo według mnie nic nie jest złe.
Alfeim:
http://forum.worldofplayers.de/forum/showthread.php?p=7413654post7413654
Jedno proste słowo: OWNED!
Można się teraz domyślić że to nie fake. Więc chętnie teraz skomentuje.
1. Złom na plecach: Tarcza, łuk i miecz. Szkoda że nie ma jeszcze toporu i kuszy.
2. Zbyt duży quick bar.
3. HP nad NPC/Mobami. Wolałem rozwiązanie z Gothica.
Alchemistrz:
;D Wygląda słabo i po prostu szkoda słów, zaczynam mieć przeczucia, że tej grze juz nic nie pomoże ::) Za tą grę powinni się wziaśc JEDYNIE POLACY bo ta cała banda nieudaczników serwuje kolejny nieświeży poczęstunek....
Robben:
--- Cytat: Alchemistrz w 09 Październik 2008, 22:27:18 --- ;D Wygląda słabo i po prostu szkoda słów, zaczynam mieć przeczucia, że tej grze juz nic nie pomoże ::) Za tą grę powinni się wziaśc JEDYNIE POLACY bo ta cała banda nieudaczników serwuje kolejny nieświeży poczęstunek....
--- Koniec cytatu ---
Ty się weź za tą grę, a na pewno będzie to hit. Według mnie G4 (raczej to jest on) na tym gameplay'u prezentuje się bardzo dobrze. Grafa jest bardzo dobra i do tego nie ma się co przyczepić. Postacie się nie ruszają, ale przecież chyba nikt nie wierzy, że tak też będzie w finalnej wersji gry. AI jest jeszcze zapewne nie gotowe i dlatego te postacie się nie ruszają. Ja jednak czekam na bardziej konkretne trailery, bo ten jest słabej jakości i niewiele z niego wiadomo.
I dobrze, że jest podobny do Obliviona, bo Oblivion to świetna gra, którą lubię.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej