Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Gameplay Arcania: A Gothic Tale
Isentor:
Ludzie czego wy się spodziewacie po grze robionej od kilku miesięcy? Przecież to wstępne projekty do testowania świata. To nawet nie jest oficjalne publikowana wersja beta. A te wyglądają żałośnie w porównaniu do finalnej wersji gry.
truebezi:
Wejdźcie sobie na tą stronę:
http://www.worldofgothic.de/gothic4/index.php?go=gespaltene_jungfrau_2 i popatrzcie na pierwszy i na drugi obrazek. Czy czegoś wam on nie przypomina ? Co ciekawe tekst został wstawiony na stronie 9.X.08, a filmik na youtubie- 8.X.08.
Isentor:
Rzeczywiście, ktoś wredny mógłby rzec, że to swoisty chwyt marketingowy z tym niby to wyciekiem.
Alchemistrz:
NO nie do wiary... NIe pisz za co mogę sie wziasc a za co nie, ten twoj sarkarm jest na poziomie moich stóp koleszko, wiec dopoki mnie nie znasz osobiscie to sie nie czepiaj. Wez lepiej inaczej sformułuj swoj komentarz jezeli chcesz mi jakos "inteligentnie' dopiec dobra i wez juz nie proboj odnijac pileczki dalej bo ja Ci moge takie przyklady podac, ze tylko twoi koledzy z fora Cie poratuja.
a to prawda Beta to beta, ale to i tak słabo wypadło, ze grafa okej no i co z tego jak bedziesz pewnie plakal na forum, ze wymagania beda kosmiczne bo kod bedzie niedopracowany. Jestem rysownikiem i nawet niewidzialem artow tej bety, a bez tego nie da rady nic konkretnego popchnac, zwlaszcza jesli idzie o gre typu Gothic, a uwierz mi w poprzednich czesciach bylo tyle rysunkow, ze by sie nie zmiescily w twoim pokoju mam na mysli czesc 1 a zwlaszcza Noc Kruka. Ja wyrazam swoja opinie ! Wg mnie ta beta nie nastraja optymistycznie i tyle. koniec kropka
Machoni92:
Hm... Ciekawe, ile może ważyć kusza. 8 kg? Tarcza, solidna, z twardego drewna i żelaznymi okuciami, jakieś 15 kg. Do tego miecz na plecy - co najmniej 20 kg. Razem ponad 40 kg. W S.T.A.L.K.E.R. możemy udźwignąć 50 kg w plecaku, a nikt się nie czepia. :P
P.S. Dane całkowicie "na oko", bo nigdy takiego sprzętu na oczy nie widziałem, ale staram się myśleć racjonalnie. :P
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej