Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Gameplay Arcania: A Gothic Tale

<< < (3/8) > >>

Nekromanta Xardas:
Yyyy dlaczego postacie do których "Bezimienny" strzela z łuku... tak poprostu stoją, nic nie robią, nie reagują, że ktoś umiera obok... Bohater przechodzi obok nich a one... nic? ÂŚmieszne to ;P
w ogóle jeżeli to Arcania, wg. mnie jest beznadziejna. Wygląda jak Oblivion ;/ a tej gry tak samo jak rysmen1 nie trawie... A co to screenów to od razu zauważyłem podobieństwo..

Robben:
Zaraz, zaraz, powoli, co jest? Więcej szacunku do Gothica :P. Nie sugerujmy się jednym głupim filmikiem. Jakieś tam podobieństwo jest do tych screenów, chociaż jakoś mi to nie wygląda, żeby to był G4. Poczekajmy, co powiem ten, no... EDL. Więc na razie wstrzymam się z opinią na ten temat. Powiem jednak, że trailer zaś źle się nie prezentuje.

@down - to jest możliwe. Mi też się to trochę skojarzyło z tą właśnie grą.

Isentor:
Respev pisał, że przypomina mu to two worlds. Swoją drogą opublikowano do tej gry narzędzia modderskie więc ktoś na upartego mógłby zrobić fake na podstawie screenów z arcanii.

Respev:
Chodziło mi o Two Worlds: The Temptation. Po prostu roślinność przypomina mi tą przedstawioną na screenshotach w/w gry.

Kirgo32:
Mnie ten filmik od razu skojarzył się z Two Worlds (i to nie tylko roślinność). Musze przyznać, że gameplay w moich oczach wydaje się bardzo słaby. Postacie, do których strzela ("bohater?) nie reagują i na dodatek umierają po jednym strzale. Grafika owszem, ładnie się prezentuje i zbyt dużo nie mam jej do zarzucenia. Kierowana osoba porusza się dość sztucznie co jest sporym minusem. Na szczęście to jest tylko wersja beta i mam wielką nadzieję, że twórcy gry zmienią jeszcze parę spraw w grze i w ostatecznej wersji będzie się lepiej prezentować.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej