Tereny Valfden > Dział Wypraw

Wojna z Meanebem - posterunek Atusel

<< < (13/84) > >>

Baś-ka:
Rahtar załadował kuszę dwoma bełtami (Valfdeńska kusza 3, Strzał 2 pociskami, Walka kuszą) po czym krzyknął do Aerandira z rozbawieniem:
- Weź tylko jednego? Patrz i się ucz. - po czym wystrzelił oba bełty w atakującą grupkę orków. Bełty posłane z mistrzowską celnością trafiły dwóch orków: Jednego w głowę, drugiego w serce. Rahtar zawołał do Aerandira: To już będzie sześciu zabitych!

Kapii:
Kapii wstał i wyczekując orka chwycił mocno miecz. Gdy zielonoskóry wreszcie zaczął biec na Kapii'ego ten również to uczynił. 1 metr przed orkiem Kapii odskoczył na bok (kondycja) i wykonał poziome cięcie (uderzenie klasyczne) swoim mieczem (Claymore Valfden III) po czym wykonał pchnięcie (pchnięcie) w serce orka, który padł na ziemię bryzgając krwią  na ziemię.

Vitnir:
Spokojnie dopiero się rozgrzewam, mam zamiar jeszcze paredziesiąt uśmiercić - odpowiedziałem z uśmiechem Rahtarowi. A umiesz tak? - dodałem i wyciągnąłem z kołczanu trzy strzały, założyłem je na łuk (Krycz 3, Walka ÂŁukiem V, Strzał 3 pociskami) i wystrzeliłem w Orków, strzały rozdzieliły się w locie i trafiły troje Orków w klatke piersiową.

Pawel Najemnik z Farmy:
Pavulon skrzętnie szukał bębnistów. Niestety nie znalazł ich, ale na pocieszenie znalazł 3 orków w jednej linii. Pomyślał - Do tanga trzeba 2 a do zabicia wystarczy jeden. Po czym użył swego łuku (Krycz 3) i używając potężnej strzały usunął jednego przeciwnika i oszałamiając 2 orków.

Baś-ka:
- Nie ale umiem tak - odrzekł naciągając cięciwę przez 10 sekund po czym wkładając bełt w łoże kuszy (Valfdeńska kusza 3, Walka kuszą IV, Potężny strzał),i wystrzeliwywując w stronę uszczuplonej przez Dragonasiego grupki orków bełt z wielką siłą. Bełt trafił orka w głowę i on sam padł na ziemię. Równocześnie dwóch orków za nim zostało przygniecionych przez jego wielkie cielsko. Wydostanie się spod niego zajęło im dobrą chwilę.
- Siedmiu. - kontynuował wyliczankę Rahtar.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej