Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Kraina światła

<< < (3/3)

Pawel Najemnik z Farmy:
Człowieku twórz odcinki "mody na sukces" a nie prace tutaj. Nawet ja miałem w swojej powieści ład i skład (chociaż nie pamiętam już jej). Błędy takie że aż żal d**ę ściska. Nie będę tego komentował. Ocena : 3+/10
 To nie komentuj. A jeśli już masz taki zamiar, to proszę wytaczać stosowniejsze argumenty

Deniho:
Kurcze to moja pierwsza opowiesz ze moze sie zdazyc.
Fin tez pierwsza opowiesc mial niefajna bo sam widzialem komentarze

Belgarath:
Jak dla mnie to kompletna żenada. Fabuła prymitywna, brak jakichkolwiek, zasługującym na uwagę, opisów. Błędy interpunkcyjne, ortograficzne i w ogóle styl jest beznadziejny, nie wspominając już o dialogach.

Skomentuję to "opowiadanie" następująco:

"Wycie Cerbera, mój miły, choćby to tego podobne, mniej będzie dla mnie dotkliwe. Bądź zdrów, lecz nie pisz opowiadania i nie pisz lepiej niczego, truj i zabijaj, lecz nie kończ swego dzieła, podpalaj, ale pod żadnym pozorem nie publikuj dalej. Tę przyjacielską radę posyłam Ci i więcej na ten temat pisać nie będę"

Ocena końcowa: 0/10

Roger:
0/10

Sory, ale to jest kit! Wiesz ja chyba tak nie pisze:

Czarodziej dal mi mieczyk gumowy, zebym mogl zabic nauczycielke Kinicka w przedszkole, ale na drodze stanol wielki czarny kondom, niestety bez przeciekania, wiec guma zderzyla sie z guma, poszlem na bagna pustynne, doszlem do gor, doszlem do przedszkola, spotkalem Kinicka i dalem jej po lebku mieczykiem, a ta na to:
- To co, idziemy na obiadek, czy dalej sie bawisz z kolegami w rycerzy?

Juhhu dlugosc wcale nie taka gorsza mam od twojej.

Azariel:
Nie no, bez jaj-.-. Ortografia leży i kwiczy, jak już ktoś mówił fabuła prymitywna...

--- Cytuj ---Dawno dawno temu była sobie kraina światła która była w samym środku pustyni(była w kraterze)i żyła dobrze i sczesliwie lecz pewnego dnia z podziemii wyszli wojownicy cienia i chcieli zaatakowac kraine swiatla lecz pewien czarodziej użył diamentowej tarczy i zniszczył legion żołnierzy ale niestety tarcza zniknela.Niestety kraina cienia która była pod ziemią miała jeszcze żołnierzy ale tylko garstkę lecz 250 lat pozniej....Kraina cienia urosła w siłe ale tym razem ludzie z krainy swiatła nie mieli żadnych artefaktów więc wysłali jednego człowieka żeby znalazł Magiczny miecz który pozwala uprawiać różne czary lecz nawet moc miecza sie konczy.
--- Koniec cytatu ---
To mnie rozwaliło... ten fragment wygląda jakby go 8-latek pisał. OK, to twoja pierwsza praca ale bez przesady, przynajmniej o ortografię mogłeś zadbać... ocena 1/10

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej