Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Wiersze Rycha
Tiw:
To jest prowokacja, czy jak? Robisz z siebie jeszcze głupszego niż jesteś? Przecież to jest niemożliwe, żeby jeden człowiek popełnił tyle błędów. Ja bym rozwinął wypowiedź Lorda Arthasa vel Eregrina " po prostu nie pisz wierszy,", ty w ogóle przestań pisać, kontaktuj się z ludźmi tylko poprzez mowe, ewentualnie rysowanie, powinno Ci to oszczędzić wielu nieprzyjemnych sytuacji w życiu.
Pani od polskiego się popłakała? Pewnie potem popełniła samobójstwo.
Aaron15:
Niezliczone ilości błędów ortograficznych,rymy są bardzo 'irytujące',dziecko robisz z siebie idiotę,gorszym niż jesteś i jeszcze ten głupi pm do mnie przez który o niemal z siedzenia nie spadłem a ten wiersz? Jeżeli to miałby być komiczny to nie udał ci się. Poza tym że obraża katolików (min. Mnie) to jeden z rymów mnie bardzo wku*wił
--- Cytuj ---kościele - pierdziele
--- Koniec cytatu ---
Aż mi żal Ciebie. Ocena za wiersz 0/10 bo to jest godne krytyki. Pośmiewisko i tyle. Współczuję tej nauczycielce. Popłakała się i popełniła samobójstwo prawda? Eh...........
Darth Yoda:
Masa błędów,same litrówki,krótkowość,obrażliwa treść to wszystko co ten wiersz ma do zaoferowania.
Ja oceniam tak:
-1 - Poniżej krytyki
0 - okropne
1- słabe
2 - nie za dobre
3 - średnie
4- dobre
5 - bardzo dobrze
6 - świetny!
Ty dostajesz odemnie -1/6
P.S Chyba ktoś tu se jaja robi
Respev:
--- Cytuj ---Nie rozumiem. Ludu jest powtórzeniem, które po prostu nie pasuje. Czemu "wiencej" byś zarobił, "handlujonc" gruchem? Po prostu nie wiem, co masz na myśli.
--- Koniec cytatu ---
Więcej zarobiłby handlując grochem, a niżeli zdobyłby z ofiar na tacę. Ja widzę ten wiersz tak:
Wczoraj przybyłem w posłudze do kościoła,
Tam, gdzie ksiądz z prośbą o wsparcie dla siebie z ambony woła,
Ludzi tam tyle, że szok,
Tak, że to pikuś przy Kaczyńskiego skoku w bok,
Wtem proboszcz przybył z radosną nowiną,
To nasz wikary został otruty ubecką wołowiną,
Widząc to już nigdy nie zajdę do kościoła,
Gdyż moja babka ze swą wypłatą uciec mi zdoła,
Demony krzyczą w mym domu i stękają,
To dziś dzień sądu, tak słowiki śpiewają,
W tym tkwi tu prawda, to układanki jest elementem,
ÂŻe w PRLu był Rydzu agentem.
Czaroxxx:
Czemu bruździcie w poezji Rycha? Jego wyobraźnia, jego słowa. Nie powinniśmy tego przeinaczać i doszukiwać się dziwnych sensów. <jeśli takie są. Wolę nie sprawdzać> Dajmy mu wolną wolę i błogosławmy za czas spędzany kreatywnie przy tworzeniu poezji a nie chociażby graniu w Gothica i zabijaniu wilkołaków jak szanowny pan Orc.
Brak jakiejkolwiek oceny pracy w Twórczości Własnej.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej