Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Wiersze Rycha
Alfeim:
--- Cytuj ---Pokazalem je Dragosaniemu i on bardzo pochwalil je i powiedzial ze bardzo mu sie podobaja
--- Koniec cytatu ---
Czyzby ironia?
--- Cytuj ---Kiedy dalem do poczytania mojej nauczycielce to ona az sie ze wzruszenia poplakala! I dala mi 6.
--- Koniec cytatu ---
Wydaje mi sie ze to zwykle klamstwo, chociaz mogla plakac wcale nie ze "wzruszenia".[
Co do samego wiersza (jesli mozna to tak nazwac), obraza uczucia religijne katolikow. Jest za wulgarny, wiele bledow ortograficznych (jest tyle rozwiazan: firefox, word i slownik). Odposc sobie pisanie tych wierszy, twoje glupie posty bardziej mnie rozbawialy ;) Nie bede tego ocenial, bo to nie podchodzi pod zadne mozliwe kryterie.
Rysownik:
Co dałeś Dragosaniemu do palenia? A może groziłeś mu, że zamordujesz jego matkę swoją głupotą? Ach, przepraszam, zapomniałem, że z Dragosanim to był żart. Z tą nauczycielką też. Błędy wymienili moi poprzednicy, jednak gdybyś zapomniał, pozwól, że powtórzę. Orty, wulgaryzmy, powtórzenia, złe rymy(?), błędy stylistyczne i szkalowanie Kościoła. Ocena... Zwykle nie daję 0/5, wolę "bez oceny", ale niestety trochę ten wiersz(?) się rymuje i próbuje się silić na humor dam hmmm... po 1,5/5. Znaj moją łaskawość.
P.S. Do adminów, jestem newbie, czy już userem?
Nawigacja
Idź do wersji pełnej