Strefa pomocy > Gothic 3 oraz Zmierzch Bogów
Nauka oraz Misje
Bandito:
Odpowiedzi:
1. Powiedz Samuelowi, że w kopalni na którą napadł Ivan potrzeba ludzi, wtedy on pójdzie tam wraz z najemnikami, a gdy wrócisz do kopalni będą tam leżały złote samorodki.
2. W oknie ze zdolnościami, najedź na odpowiednią umiejętność i pokaże ci sie jakie są jej wymagania.
Ingvar114:
Mam problem w misji w której muszę rozszyfrować okradającego orków Hamila.
Tak więc... po 1 rozmowie z owym Hamilem poszedłem do Nemroka i powedziałem mu o tym, że Hamil okrada jego braci, ale ork odpowiedział ze to płotka a za wszystkim stoi jeden z miejskich alchemików. Najbardziej prawdopodobny wydał mi się mag ognia Marius jednak po rozmowie z nim dostrzegłem że jest czysty. Następny w kolejności był szaman Grimboll ale tak jak się spodziewałem nie okradałby swoich braci. Aż wkońcu moje podejrzenia padły na starego alchemika Renwika ale niestety w rozmowie z tym dziadem nie było nic o okradaniu orków dla Hamila. Od Hamila też nie da się nic wydusić. I tu jest moje pytanie jak mam wypełnić tą misje? Czy są w Geldern jeszcze jacyś inni alchemicy czy może chodzi o kogoś spoza miasta? Proszę o pomoc
kolek:
O ile dobrze pamiętam jest to ten alchemik , który rezyduje nad chatą tego handlarza artefaktami (ten budynek stoi naprzeciw Nemroka). Wchodzisz po schodach i tam jest Twój alchemik
Ingvar114:
Mistrz złodziejstwa to osobna umiejętność. Polega na tym, że możemy niepostrzeżenie podkraść się do kogoś od tyłu i poprostu okraść go ze wszystkiego mając do dyspozycji jego ekwipunek.
Ja też dołączam sie do pytania-kto tego uczy?
kacper422:
Taki jeden Gościu mam nadzieje z Cape Dun nie pamiętam imienia kręci sie on kolo wejścia na górę na arenę walk xD
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej