Strefa pomocy > Gothic 3 oraz Zmierzch Bogów

Nauka oraz Misje

<< < (9/18) > >>

gorn99:

--- Cytat: Sanford11 ---Mistrz złodziejstwa to osobna umiejętność. Polega na tym, że możemy niepostrzeżenie podkraść się do kogoś od tyłu i poprostu okraść go ze wszystkiego mając do dyspozycji jego ekwipunek.
Ja też dołączam sie do pytania-kto tego uczy?
--- Koniec cytatu ---

o ile dobrze pamiętam, a pamięć mam dobrą to Lares w Geldern

--- Cytuj ---Nie miałem gdzie to napisac ale uznalem ze to najodpowiedniejsze miejce  Czy jesli bede ypelnial misje dla Nordmarczyków i zdobywal u nich reputacje no i oczywiscie nosil ich pancerze to przeszkodzi mi to w przejściu gry pos tronie Adanosa?
--- Koniec cytatu ---

Nie, w niczym ci to nie przeszkodzi. Możesz w całym Varancie pomagać asasynom, sprzymierzeńcom orków wyciąć wszystkich magów wody a i tak nadal będziesz mógł obrać każdą z dróg. Nawet jak wytniesz Reddock czy inne mniej ważne miasta możesz to chyba zrobić.

Bubda:
Tezmam pytanko. Gdzie ejstjakiś paladyn w jaskini w pobliżu Okary kóry ma ognisty puchar?

diego16:
Jak dobrze przypominam to przy jaskini Niedaleko Okary jest Tylko Randall ale on ci niedaje żadnego Pucharu , tylko misje z oczyszczeniem Kopalni. Napewno chodzi Ci o Maga Rakusa owszem daje ci on Ognisty puchar gdy pomożesz mu w ucieczce z jaskini.
Sciągnij sobie interaktywną mape Gothica 3 ona Ci pomoże.
Na przyszłość pisz troche czytelnie.

Chyba pomogłem.

Pozdro: diego16

woti:
Gdzie można nauczyć się Dużego Oręża I i II (Dodo napisał tylko gdzie można nauczyć się Dużego Oręża III)?

diego16:
Tego chyba mozesz się nauczyć tylko w Nordmarze, mogą cię tego nauczyć:
-Hogar z Klanu Wilka.
-Ugolf z Klanu Młota.
-Kaelin z Klanu Ognia.

Pozdro: diego16

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej