Strefa pomocy > Gothic 3 oraz Zmierzch Bogów
Nauka oraz Misje
Vacuum:
A czy nikt z Was nie miał problemu z nauczeniem się wyrobu trucizn???
Uczy tego koleś z Ben Erai, wiem, ale mi to nie działa!
To znaczy daję mu kasę, on mi tam gada swoje, że niby mnie nauczył, a nic się nie zmienia, umiejętności dalej nie ma, a temat dalej jest w rozmowie. Można tak kilka razy, aż do wyczerpania złota... Czy to kolejny błąd w grze, czy też tylko mi się tak robi? Pzdr.
Ingvar114:
Mam pytanko: Dlaczego nie mogłem nauczyć sie regeneracji u Rhobara a wybralem droge Innosa? Moze dlatego ze bylem u niego dopiero raz kiedy zlecil mi odnalezienie Xardasa. Wiem ze jeszcze moge sie tego nauczyc u Kana - jakie wymagania nalezy spełniac i ile zaplacic zeby moc sie tego nauczyc?
kakarott:
a ja mam pytanie gdzie dokładnie est ten 9 ognisty pychar na granicy Varantu w obozie bandytów ale gdzie dokłądnie
z poważaniem kakarott
Bandito:
Jeśli dobrze pamiętam to ten puchar ma paladyn renegat Kurt, siedzi ze swoimi bandytami na przełęczy, jeśli chcesz może cię tam zaprowadzić paladyn Karlen.
Ingvar114:
Ja mam 2 pytania, z czego to 1sze jest ważniejsze!
1. W misji od Nemroka w Geldern, muszę mu przynieść 50 złotych samorodków, ale z tego co znalazłem i wykopałem w kopalni którą oswobodziłem na polecenie Samuela znalazłem tylko 39 samorodków z czego potrzeba mi 50!
2. Ile muszę mieć kradzieży aby nauczyć się obalania wrogów na ziemie z ukrycia oraz otwierania trudnych zamków?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej