Strefa pomocy > Gothic 3 oraz Zmierzch Bogów
Nauka oraz Misje
szczotex:
Gdzie można się nauczyć zaklęcia otwierania zamków ale bez zwoju??
Niby jest to zaklęcie w księdze ale niewiem kto go uczy tak samo jak bąbla czasowego. Z góry dzięki.
PZDR
Garon:
Co do Mistrza Walki Dwoma Broniami- nie opłaca się tego uczyć, nauczcie sie podstawowego, a tą umiejętność daje pewien mieczyk ze skrzyń, nie wiem dokładnie która to, poszukajcie na googlach.
Rapeed:
--- Cytat: szczotex --- Gdzie można się nauczyć zaklęcia otwierania zamków ale bez zwoju??
Niby jest to zaklęcie w księdze ale niewiem kto go uczy tak samo jak bąbla czasowego. Z góry dzięki.
PZDR
--- Koniec cytatu ---
Tych zaklęć nie nauczysz się zanim nie przystaniesz do wyznawców Adanosa. Jednym słowem, musisz artefakty Adanosa dostarczyć bodajże Xardasowi, a on ci powie co z nimi zrobić. Co do Xardasa nie jestem pewien, ale ogólnie nie możesz "dać" tych przedmiotów ani Innosowi ani Beliarowi.
xavier90:
Jestem nowy więc jeśli takie pytanie już było to nie bądźcie zbyt surowi.
Mam problem z Masilem w Mora Sul :/ chodzi o ognisty puchar... mam zaprowadzić Orkaroka na wykopaliska, znajduje tego gościa do którego mam go zaprowadzić a on wysyła mnie do jeszcze innego i w tym problem: przeszukałem całe ruiny i go nie znalazłem :( gdzie on może być?!
Meterosexual:
Jest niedaleko ruin chyba w namiocie jak z nim pogadasz zagadaj jeszcze z Orkarokiem i koniec
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej