Strefa pomocy > Gothic 3 oraz Zmierzch Bogów
Nauka oraz Misje
Arthas:
W poradniku jest napisane, że tej umiejętności uczy jeden z kowali z Klanu Młota. Sam, osobiście grając próbowałem różnych sposobów, by jej się nauczyć i wykonałem wszystkie zadania dla tego Klanu i kowali, niestety to nie przyniosło rezultatu. Niedawno natknąłem się na informację o tym, że umiejętność jest zabugowana i nie da się jej nauczyć, to chyba prawda.
Markus:
Mam problem z nuka umiejętności ??? bo ne moge nigdzie znaleść nauczyciela oszukalem cała myrtane w zdluż i w szeż nordmar i Varant i lipa nikogo nie znalazłem kto mogłby mnie tego nauczyć a przeszedlem gre z 5 razy
PoZdRo
Isentor:
--- Cytat: Markus ---Mam problem z nuka umiejętności ??? bo ne moge nigdzie znaleść nauczyciela oszukalem cała myrtane
--- Koniec cytatu ---
I nie znajdziesz ten wątek był już wiele razy poruszany tej umiejętności po prostu nie ma w ostatniej chwili została wycofana, nie nauczysz się jej u nikogo.
Vitnir:
Kupiłem tą grę oryginalną i tam jest tak samo wszystko opisane jak ty to napisałeś, ale w klanie młota nikt nie nauczy cię ulepszania pancerza, kiedyś próbowałem, ale dałem sobie z tym spokój, bo tej umiejętności się nie da nauczyć.
hektor105:
Cze. mam problem ze znalezieniem kowala z klanu wilka by móc wykuwać bronie z rudy. I nie mogę znaleźć białego rozpruwacza.Jakby co to proszę pisać na maila hektor105@wp.pl albo na gg 2516864. Byłbym wdzięczny jeżeli ktoś by mi przesłał mapkę z zanaczonymi tymi miejscami mniej więcej.thx
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej